Dulac Dirty Rice
Dulac Dirty Rice może być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 11g białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 231 kalorii. Ten przepis służy 8. Na 74 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jest to bardzo przystępne ceny przepis dla fanów kreolskiego jedzenia. 24 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Mieszanka mielonej wołowiny, rodzynki, papryka i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i pierwotne dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Dirty Rice, Dirty Rice, oraz Dirty Rice dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ugotuj mieloną wołowinę na dużej patelni na średnim ogniu, aż nie będzie już różowa.
Odcedzić tłuszcz; odstawić.
Dodaj wodę do tej samej patelni; doprowadzić do wrzenia. Wymieszać z ryżem
Wymieszać i zmielić wołowinę; wrócić do wrzenia. Zmniejszyć ogień do niskiej; przykryć i gotować na wolnym ogniu 25 minut lub aż ryż będzie miękki.
Rozpuścić 1 łyżkę masła na średniej patelni na średnim ogniu.
Dodaj pekan; gotować i mieszać 2 protokół lub do lekko rumiane.
Roztopić Pozostałe 1 łyżka masła w tej samej patelni.
Dodać paprykę i rodzynki; gotować i mieszać 3 protokół lub do miękkości.
Dodaj do mieszanki ryżu; mieszać aż dobrze wymieszane.
Przed podaniem posypać boczkiem i zieloną cebulą.
Polecane wino: Albarino, Wino Różane, Sauvignon Blanc
Cajun świetnie komponuje się z Albarino, winem różowym i Sauvignon Blanc. Te niskie taniny, niższe wina alkoholowe będą uzupełniać ciepło w pikantnych potrawach cajun, zamiast sprawiać, że usta palą się bardziej. Jedno wino, którego możesz spróbować, to mieszanka Santiago Ruiz Albarino. Ma 4,6 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 23 dolarów.
![Santiago Ruiz Albarino Blend]()
Santiago Ruiz Albarino Blend
Jasne i jasnożółte. Intensywny i złożony aromat owoców (jabłko, gruszka, morela), ziół (werbena cytrynowa, anyż) i nut mineralnych. Pełna, owocowa złożoność powraca w połączeniu z mineralnością mokrego kamienia na podniebieniu przed długim i ostrym wykończeniem. Połączenie pięciu rodzimych odmian winorośli z Rias Baixas sprawia, że jest to wino o wyjątkowym charakterze.