Duck Confit Tacos

Duck Confit Tacos
Nigdy nie możesz mieć zbyt wielu przepisów na danie główne, więc spróbuj Duck Confit Tacos. Ten przepis służy 4. Jedna porcja zawiera 535 kalorii, 53g białka, oraz 22g tłuszczu. Na $2.89 za porcję, ten przepis okładki 21% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Mieszanka ząbka czosnku, poblano, chile i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i bezmleczne dieta. Ten przepis jest typowy dla kuchni śródziemnomorskiej. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Kaczka Confit, Kaczka Confit, oraz Co To Jest Duck Confit dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piecz poblano bezpośrednio nad płomieniem gazowym lub pod brojlerem, obracając, aż do zwęglenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
BrojlerBrojler
2
Ochłoń. Obrać, posadzić i posiekać poblano.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
3
Rozgrzej żeliwną patelnię.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
4
Dodać pomidory, pomidory i czosnek i gotować na umiarkowanym ogniu, obracając, aż zwęglone. Czosnek obrać, przełożyć do robota kuchennego.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
PomidorPomidor
CzosnekCzosnek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Robot KuchennyRobot Kuchenny
5
Dodaj pomidory, Tomatillo, poblano, czerwony chile i scallion i puls, aż masywny.
Składniki, których będziesz potrzebować
TomatillosTomatillos
Czerwona Papryka ChiliCzerwona Papryka Chili
Zielona CebulaZielona Cebula
PomidorPomidor
Pieprz PoblanoPieprz Poblano
6
Dodać sok z limonki i doprawić salsę solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z LimonkiSok Z Limonki
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
SólSól
7
Mikrofaluj kaczkę z dużą mocą przez 1 1/2 minuty, aż skóra będzie ciepła.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
8
Usuń skórę z nóg w 1 kawałku. Ułóż talerz papierowymi ręcznikami i połóż skórki na wierzchu. Kuchenka mikrofalowa O Dużej Mocy przez około 5 minut, aż skóra będzie rumiana i skwiercząca.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
MikrofalówkaMikrofalówka
9
Usuń skórę z ręczników papierowych i pozostaw do całkowitego ostygnięcia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
10
Pokrój chrupiącą skórę w cienkie paski.
11
Pokroić mięso z kaczki. Na patelni, dusić bulion, sos sojowy i pięć przypraw w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos SojowySos Sojowy
BulionBulion
Cała KaczkaCała Kaczka
MięsoMięso
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PatelniaPatelnia
12
Dodać kaczkę i wrzucić do ogrzania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cała KaczkaCała Kaczka
13
Tortille podawać z salsą, kaczką, skwarkami i kolendrą.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa4 Tortille Z Mąki (6 Cali), Temperatura Pokojowa
KolendraKolendra
Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)Nóż Do Obierania (używaj Z Osobą Dorosłą)
Cała KaczkaCała Kaczka

Polecane wino: Bordeaux, Szampan, Biały Bordowy

Bordeaux, szampan i Biały burgund to moje najlepsze propozycje dla francuskiego. Francuskie wino jest tak samo różnorodne jak francuskie jedzenie, ale rzadko pomylisz się z szampanem. Jeśli posiłek wymaga białego wina, możesz również spróbować białego burgunda. Dla czerwonego, spróbuj Red bordeaux blend. Można spróbować mieszanki Terra Blanca "Onyx" Mountain Bordeaux. Recenzenci bardzo to lubią z 4 z 5 gwiazdek i ceną około 103 dolarów za butelkę.
Terra Blanca
Terra Blanca" ONYX " mieszanka Bordeaux
Malina i wiśnia z nutami fiołków unoszą się ze szklanki i mieszają się z delikatną przyprawą i tostowym dębem na nosie. Gładkie, bujne smaki jeżyn, czarnej wiśni i cassis owijają się wokół rdzenia pełnych, ale miękkich, strukturalnych tanin. Nuty cedru z lekkimi akcentami przypraw składają się w utrzymujące się smaki wiśni i jagód otoczone morzem bogatej czekolady na podniebieniu.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia23
Magazyn