Dual Controls kurczak i stek-ziołowy kurczak gotowany z salsą oliwną nad ryżem Basmati i New York Strip stek z sosem Robert nad ziemniakami

Dual Controls kurczak i stek-ziołowy kurczak gotowany z salsą oliwną nad ryżem Basmati i New York Strip stek z sosem Robert nad ziemniakami
Nigdy nie można mieć zbyt wiele meksykańskich receptur, więc dać Dual Controls kurczaka i stek-zioła gotowane kurczaka z oliwą Salsan nad ryżem Basmati i New York Strip stek z sosem Robert nad ziemniakami spróbować. Jedna porcja zawiera 1263 kalorii, 105g białka, oraz 64G tłuszczu. Na 8,34 zł za porcję, dostajesz danie główne, które serwuje 6. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Udaj się do sklepu i odbierz merlot, szalotkę, pietruszkę z płaskim liściem i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć olej można śledzić to danie główne z Wegański Chleb Bananowy Mango jako deser. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 3 godziny i 30 minut. Z łyżeczką wynik 76%, to danie jest solidne. Spróbuj Kurczak gotowany z oliwką salsan na ryżu Basmati, Grillowany New York Strip Steak z sosem do steków z piwa i melasy, oraz Grillowany New York Strip Steak z salsą Verde dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 350 stopni F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
2
Aby zrobić salsę oliwną na polewę z kurczaka, pokrój koniec korzenia z całej główki czosnku i odwróć go do góry nogami, owinąć w folię aluminiową i uformować folię tak, aby podtrzymywała czosnek, aby cięty koniec stał pionowo w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
3
Wlać około 1 łyżeczki oliwy z oliwek na czosnek tak, że wsuwa się między skórę i goździki i owinąć folią tak, że jest zamknięty. Pieczemy przez około 1 godzinę i odstawiamy na bok, aż będzie wystarczająco chłodny do obsługi.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Czosnek Goya®Czosnek Goya®
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®1 łyżeczka Soku Cytrynowego GOYA®
4
W małej misce połączyć pomidor, bazylia, pietruszka, pieprz, oliwki i 2 łyżki oliwy z oliwek. Delikatnie wycisnąć ze skórek Prażone ząbki czosnku do mieszanki. Złóż wszystko razem i odłóż na bok, aby smaki się integrowały.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu DelikatesowegoCienkie Plasterki Pikli Koperkowej Typu Delikatesowego
Pęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I TymianekPęczek Ziół: świeża Kolendra, Majeranek Lub Oregano I Tymianek
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych2 3/4 Szklanki Całych Migdałów, Ze Skórką I Uprażonych
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę1/2 Funta Ostrego Cheddara, Pokrojonego W Kostkę
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
5
Aby dodać ryż do kurczaka, rozpuść masło w średnim rondlu na średnim ogniu i wymieszaj ryż basmati, liście tymianku, sól i pieprz, pozwalając ryżowi na tosty przez kilka minut. Następnie dodaj wywar z kurczaka, doprowadzić do wrzenia, zmniejszyć ogień do niskiego poziomu, przykryć i niech gotować pod przykryciem i niezakłócony przez 20 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Ryż BasmatiRyż Basmati
1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej1/2 Główki Kapusty Włoskiej Drobno Pokrojonej
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)Barwniki Spożywcze I Kolorowy Cukier (opcjonalnie)
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
W Razie Potrzeby Do Smarowania TostówW Razie Potrzeby Do Smarowania Tostów
Groszek Goya®Groszek Goya®
1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala1/2 Szklanki Słodkiego Wina Marsala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
6
Wyjąć z ognia i odstawić 5 minut.
7
Podczas gotowania ryżu rozpocząć sos do steku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Groszek Goya®Groszek Goya®
8
Rozgrzać oliwę z oliwek w średnim rondlu, na średnim ogniu, i podsmażyć szalotkę, aż stanie się przezroczysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina2 Do 3 Szklanek Wytrawnego Czerwonego Wina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Biały Jęczmień PerłowyBiały Jęczmień Perłowy
9
Dodać grzyby i gotować, aż będą miękkie i zrezygnować z ich soki. (Podczas gdy grzyby są chłodzenia, rozpocząć smażenie boczek w osobnej patelni na ziemniaki.)
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
10
Dodaj merlot i gotować przez około 5 protokół. W międzyczasie, w osobnej małej misce, zrobić zawiesinę z 1 łyżką wody i skrobi kukurydzianej, następnie dodać pastę pomidorową i musztardę Dijon i dokładnie wymieszać, aż będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Udziec Jagnięcy Z KościąUdziec Jagnięcy Z Kością
Do Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na OpakowaniuDo Podania Chleb Pita Podgrzany Zgodnie Z Instrukcją Na Opakowaniu
Każda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski JulienneKażda średnia Zielona, Słodka żółta, Czerwona I Pomarańczowa Papryka Pokrojona W Paski Julienne
MerlotMerlot
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
11
Dodaj tę mieszankę do patelni grzybów wraz z demi-glace i pietruszką. Doprawić solą i pieprzem do smaku. Zmniejsz ciepło do średnio niskiego i pozwól zmniejszyć i zagęścić.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
12
Podczas gotowania grzybów podgrzej olej w frytkownicy do 375 stopni F lub zgodnie z instrukcjami producenta dla ziemniaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Szalotki, Posiekanej1 Szklanka Szalotki, Posiekanej
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
Cienki-Cienki-
13
Podsmaż paski boczku na patelni, aż będą chrupiące.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
14
Wyjąć na papierowe ręczniki, aby osuszyć i schłodzić do temperatury pokojowej.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
15
Odcedzić nadmiar tłuszczu boczku z patelni pozostawiając powłokę, w której podsmażyć cebulę. Gotować, aż cebula stanie się przezroczysta. Smaż plasterki ziemniaków na złoty kolor i odcedzaj na papierowych ręcznikach.
Składniki, których będziesz potrzebować
2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji2 łyżki Posiekanej Natki Pietruszki Lub Posiekanego Szczypiorku, Do Dekoracji
1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego1/2 łyżeczki Posiekanego świeżego Tymianku Lub Suszonego
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
16
Przenieść je na patelnię cebuli i pokruszyć w boczku. Wrzucić szalotki i doprawić solą i pieprzem. Przykryć i ogrzać.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Cały Imbir, RozgniecionyCały Imbir, Rozgnieciony
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
17
Rozgrzej piekarnik do 375 stopni F na stek, jeśli kończysz w piekarniku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
18
W dużej patelni saute, podgrzać bulion z kurczaka na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
(wątroba I Szyja Usunięte)(wątroba I Szyja Usunięte)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
19
Dodaj bazylii, estragonu i pietruszki, doprowadzić do wrzenia, aby zintegrować smaki, a następnie zmniejszyć ogień. To twój płyn do kłusownictwa. Piersi kurczaka obficie przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem, pocierając przyprawą, a kurczaka wkładamy do gotującego się płynu. (Pamiętaj, kłusownictwo, Nie gotowanie. Płyn należy przechowywać na wolnym ogniu.) Kłusować kurczaka, aż gotowane przez, o 10 minut, obracając piersi w połowie okresu gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego3/4 łyżeczki Suszonego Estragonu, Podzielonego
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego1/4 Szklanki Tłuszczu Wieprzowego
1 Czerwona Cebula, Mała Kostka1 Czerwona Cebula, Mała Kostka
20
Wyjąć do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®Bulion Z Kurczaka W Proszku Goya®
21
Rozgrzać oliwę na średnim ogniu na patelni z uchwytami bezpiecznymi dla piekarnika. Steki przyprawiamy Waltem i pieprzem. Zapiekać przez około 2 minuty na stronę bez zakłóceń (aby przyprawy integrowały się z powierzchnią mięsa), a następnie do preferowanego poziomu doneness.
Składniki, których będziesz potrzebować
Dla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej KonsystencjiDla Uzyskania Gładkiej, Smarowalnej Konsystencji
Steki Z Nowojorskiego StripsuSteki Z Nowojorskiego Stripsu
Rzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 CalaRzepa, Obrana I Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/8 Cala
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
22
Przenieść całą patelnię do piekarnika, aby zakończyć (około 10 minut dla średnio rzadkie) mogą być również gotowane na grillu.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)Pokrojony Pomidor (opcjonalnie)
Sambal (pasta Czosnkowo-chili)Sambal (pasta Czosnkowo-chili)
Żółty Cukier I Różne PosypkiŻółty Cukier I Różne Posypki
23
Niech steki odpocząć, a następnie pokroić w 1/4-calowe grube plastry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
24
Na połowie talerza, łyżka trochę ryżu basmati, top z kawałkiem kurczaka, i łyżka salsy Oliwnej nad kurczakiem. Na drugiej połowie talerza, łyżka ziemniaków, top z "wachlarzem" plasterków steku (około 3 uncji steku lub ilości równej połowie Strip stek, na osobę) i mżawka sos na plasterkach stek.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ryż BasmatiRyż Basmati
Pomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W KostkęPomidory Rzymskie, Wydrążone, Przekrojone Na Pół I Pokrojone W Kostkę
Strip SteakStrip Steak
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków1 5-funtowy Cały Kurczak, Pokrojony Na 8 Kawałków
Ciasto KukurydzianeCiasto Kukurydziane
Zęby PrzyrodzeniaZęby Przyrodzenia
Sos Słodko-kwaśny W Butelce, PodzielonySos Słodko-kwaśny W Butelce, Podzielony
25
Udekoruj talerz wierzchołkami fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Haricots VertsHaricots Verts

Składniki

6ziemniaki dla niemowląt, w plastrachziemniaki dla niemowląt, w plastrach85papryka habaneropaski boczkupaski boczku2371 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweryż basmati (przed użyciem umieść w misce, przykryj wodą i usuń wszelkie zanieczyszczenia, które wydostają się na powierzchnię. Następnie przełożyć do sitka i dobrze spłukać)ryż basmati (przed użyciem umieść w misce, przykryj wodą i usuń wszelkie zanieczyszczenia, które wydostają się na powierzchnię. Następnie przełożyć do sitka i dobrze spłukać)1porcja startego parmezanuBarwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)Barwniki spożywcze i kolorowy cukier (opcjonalnie)18lub 4-uncja) piersi kurczaka bez kościlub 4-uncja) piersi kurczaka bez kości9461 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwe(wątroba i szyja usunięte)(wątroba i szyja usunięte)2warzywo (np. szpinak)mrożony groszek cukrowymrożony groszek cukrowy591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwedemi-glacedemi-glace1Podwójnie nadziewane ciasteczka OreoMusztarda DijonMusztarda Dijon591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweposiekane świeże liście bazylii, pakowaneposiekane świeże liście bazylii, pakowane791 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowane świeże liście bazyliipakowane świeże liście bazylii591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowana posiekana świeża pietruszka z płaskim liściempakowana posiekana świeża pietruszka z płaskim liściem2warzywo (np. szpinak)świeża drobno mielona pietruszka płaska (od około 3 do 4 dużych gałązek)świeża drobno mielona pietruszka płaska (od około 3 do 4 dużych gałązek)591 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwezapakowane świeże liście pietruszkizapakowane świeże liście pietruszki301 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliwepakowane świeże liście estragonupakowane świeże liście estragonu1porcja startego parmezanumielone świeże liście tymianku lub 1 łyżeczka suszonego tymiankumielone świeże liście tymianku lub 1 łyżeczka suszonego tymianku0warzywo (np. szpinak)pieprz mielony, czarny lub białypieprz mielony, czarny lub biały454papryka habanerofasolki gotowane na parze, jako ozdobafasolki gotowane na parze, jako ozdoba1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweśrednie pokrojone w kostkę oliwki kalamataśrednie pokrojone w kostkę oliwki kalamata1181 funt świeżego Mafaldi, jeśli to możliweMerlotMerlot6trochę posiekanej cukiniiOlejOlej1porcja startego parmezanusteki z nowojorskiego stripsusteki z nowojorskiego stripsu1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreooliwa z oliwek plus 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczeniaoliwa z oliwek plus 2 łyżki oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia1( bakłażany)cebula pokrojona w kostkęcebula pokrojona w kostkę2warzywo (np. szpinak)pęknięty czarny pieprzpęknięty czarny pieprz1Podwójnie nadziewane ciasteczka Oreo1/2 szklanki słodkiego wina marsala1/2 szklanki słodkiego wina marsala6trochę posiekanej cukiniiSól i świeżo zmielony czarny pieprzSól i świeżo zmielony czarny pieprz1porcja startego parmezanumielone szalotki, tylko białe i delikatne zielone częścimielone szalotki, tylko białe i delikatne zielone części1szalotka mielonaszalotka mielona510papryka habaneroNew York strip steaksNew York strip steaks1łyżka czerwony ocet winnypomidor, nasiona usunięte i średnio pokrojone w kostkępomidor, nasiona usunięte i średnio pokrojone w kostkę2warzywo (np. szpinak)Do podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniuDo podania chleb Pita podgrzany zgodnie z instrukcją na opakowaniu1porcja startego parmezanu1 szklanka białego jęczmienia perłowego1 szklanka białego jęczmienia perłowego85papryka habanerofiliżanka (o białych pieczarkach, oczyszczona, przycięta i pokrojona w plasterkifiliżanka (o białych pieczarkach, oczyszczona, przycięta i pokrojona w plasterki1Głowaczosnek z całej głowyczosnek z całej głowy
TrudnośćEkspert
Gotowe W3 hrs, 30 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia63
Magazyn