Duże muffiny z kawałkami cukinii
Przepisów na śniadanie nigdy za wiele, więc wypróbuj Jumbo Cukiniowe Muffiny z Chipsami. Jedna porcja tego dania zawiera około 6 g białka, 26 g tłuszczu i łącznie 530 kalorii. Ten przepis służy 12 osobom. Za 70 centów za porcję ten przepis pokrywa 8% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Wystarczy mieszanka soli, orzechów włoskich, cukinii i kilku innych składników, aby ten przepis był tak smaczny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny. Jest to dostarczane przez Taste of Home. Z wynikiem łyżkowym wynoszącym 23%, to danie nie jest tak wybitne. Babeczki z cukinią z olejem kokosowym, babeczki z kawałkami czekolady w stylu piekarniczym Jumbo i babeczki z cukinią z kawałkami czekolady są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużej misce połącz pierwsze sześć składników. W drugiej misce połącz jajka, olej i wanilię. Mieszaj z suchymi składnikami, aż zostaną zwilżone. Dodać cukinię, frytki i orzechy włoskie.
Wyłożone papierem duże foremki na muffiny napełnij w trzech czwartych.
Piec w temperaturze 350° przez 30-35 minut lub do momentu, aż wykałaczka wbita w środek będzie czysta. Studzimy przez 5 minut przed wyjęciem z foremek na drucianą kratkę, aby całkowicie ostygły.
W dużej misce utrzyj masło, serek śmietankowy i serek mascarpone na puszystą masę.
Dodać cukier cukierniczy i wanilię; ubijaj, aż będzie gładkie. Na każdą muffinkę nałóż porcję lukru.
Posypać orzechami włoskimi.