Duński Pudding Rabarbarowy
Duński Pudding rabarbarowy może być tylko bezglutenowe, bezmleczne, lakto ovo wegetariańskie i wegańskie przepis, którego szukałeś. Ten deser ma 227 kalorii, 1G białka, oraz 0g tłuszczu na porcję. Ten przepis serwuje 8 i kosztuje 64 centów za porcję. 3 osoby uznały ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Dzień Matki będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Ten przepis z Taste of Home wymaga skrobi kukurydzianej, rabarbaru, cukru i wody. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 30 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na wynik spoonacular 23%. Ten wynik nie jest tak spektakularny. Użytkownicy, którzy polubili ten przepis, polubili również Budyń Rabarbarowy, Budyń na parze z rabarbarem, oraz Ciasto Budyniowe Z Rabarbarem.
Instrukcje
W rondelku zagotuj rabarbar i wodę. Zmniejsz ogień; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 10-15 minut lub do miękkości rabarbaru.
Odcedź, rezerwując płyn; wyrzucić miazgę. Odmierz 4 szklanki płynu; wróć na patelnię.
Dodaj cukier; doprowadzić do wrzenia.
Połącz skrobię kukurydzianą i zimną wodę, aż będzie gładka; wymieszać z płynem rabarbarowym. Gotuj i mieszaj przez 1-2 minuty lub do lekkiego zgęstnienia.
Wlać do poszczególnych potraw. Wstaw do lodówki na co najmniej 4 godziny przed podaniem.
Polecane wino: Cream Sherry, Port, Moscato Dasti
Pudding w menu? Spróbuj połączyć z kremową Sherry, porto i Moscato d ' Asti. Powszechną zasadą parowania wina jest upewnienie się, że wino jest słodsze niż jedzenie. Delikatne desery dobrze komponują się z Moscato d ' Asti, orzechowe desery z kremową sherry, a karmelowe lub czekoladowe desery dobrze komponują się z Porto. Możesz spróbować NV Solera Cream Sherry. Recenzentom podoba się to z oceną 4,5 na 5 gwiazdek i ceną około 17 dolarów za butelkę.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Solera Cream Sherry ma genialny bursztynowy i głęboki miedziany odcień. Aromaty toffi i orzechów pekan, słodkie, solone aromaty orzechów i brązowych przypraw mają złożony karmelowy akcent. Słodkie wejście prowadzi do zaokrąglonego, bujnego, umiarkowanie pełnego podniebienia z długim, aromatycznym wykończeniem.