Drobiazg grandfana

Drobiazg grandfana
Drobiazg grandfana może być dobrym przepisem na rozszerzenie pudełka z przepisami na deser. Na 6,66 zł / porcja, ten przepis okładki 63% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy przepis ma 3102 kalorie, 81g białka, oraz 148 g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 1. Jeśli masz Cream sherry, cukier, Funt ciasto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Jest to drogie przepis dla fanów Szkockiego jedzenia. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 4 godziny i 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest solidny. Jeśli podoba Ci się ten przepis, możesz również polubić przepisy takie jak Drobiazg grandfana, Jak zrobić drobiazg | Włoski świąteczny drobiazg, oraz Trifle.

Instrukcje

1
Wlać mleko do dzbanka odpornego na działanie mikrofali i gotować w kuchence mikrofalowej, aż mleko zacznie się gotować, od 4 do 5 minut w zależności od kuchenki mikrofalowej. W międzyczasie w dużej misce ubijamy jajka z 1/4 szklanki cukru. Gdy mleko jest gorące, powoli wlać do jaj podczas ubijania, aż całe mleko zostanie włączone. Zeskrobać krem do rondla. Gotować na średnim ogniu, często mieszając, aż krem zgęstnieje na tyle, aby pokryć tył metalowej łyżki, o 5 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
(Keebler)(Keebler)
2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos2 Szklanki Posiekanych Mieszanych Serów, Takich Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
świeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smakuświeżo Wyciśnięta Cytryna Lub Do Smaku
Mieszanka Warzyw KalifornijskichMieszanka Warzyw Kalifornijskich
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
2
Wlać krem do miski, przykryć folią i przechowywać w lodówce kilka godzin, aż ostygnie.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Śmietanę ubić z pozostałymi 2 łyżkami cukru do jędrnych szczytów; odstawić. Line dno i boki miski drobiazg z połową plasterków ciasta funta.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
świeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówkiświeże Wiśnie Rainier, Wypestkowane I Przekrojone Na Połówki
Żółto-zielona Lukrecja SznurkowataŻółto-zielona Lukrecja Sznurkowata
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
4
Skropić plastry ciasta funta połową sherry.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
5
Wlać 1/3 zimnego kremu do naczynia drobiazgowego i wygładzić wierzch. Powtórz, aby dwie kolejne warstwy ciasta funta, sherry i kremu. Wierzch z bitą śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Gumowata CytrynaGumowata Cytryna
Ciasto FuntoweCiasto Funtowe
1 Duże Pomarańczowe żelki1 Duże Pomarańczowe żelki
Marynowana Skórka Arbuza, 1 SłoiczekMarynowana Skórka Arbuza, 1 Słoiczek
6
Przykryj naczynie folią i przechowuj w lodówce co najmniej 2 godziny przed podaniem, aby umożliwić mieszanie smaków.
Składniki, których będziesz potrzebować
Rozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do TacosRozdrobnione Sery Mieszane, Takie Jak Sery Do Tacos
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Takie Jak Sery Do TacosTakie Jak Sery Do Tacos
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 40 m.
Porcje1
Ocena Zdrowia51
Magazyn