Dressed Up Pita Pocket

Dressed Up Pita Pocket
Ten bezmleczny przepis służy 10 i kosztuje 29 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 3G białka, 5G tłuszczu, oraz w sumie 82 kalorie. Udaj się do sklepu i odbierz pieczywo pita, sałatę, łagodną cebulę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Ten przepis z KraftRecipes.com ma 1 fanów. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 36%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Veggie Pita Pocket, Pikantna Kieszonka Z Indyka Pita, oraz Sałatka Grecka Pita Pocket dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Sałatę, cebulę i pomidora wrzucić z sosem, odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
Cukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 CalaCukinia Pokrojona W Plasterki O Grubości 1/4 Cala
3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny3 Szklanki Wiórków Dębowych Lub Orzechowych Lub 6 Dużych Kawałków Namoczonych W Zimnej Wodzie Przez Co Najmniej 1 Godzinę I Maksymalnie 4 Godziny
2
Odciąć 1/3 wierzchu z każdego chleba pita; wyrzucić lub rezerwy do innego użycia.
Składniki, których będziesz potrzebować
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
3
Każdą kieszeń pita wypełnić 2 plastrami Bolonii i 1/2 mieszanki sałaty.
Składniki, których będziesz potrzebować
BoloniaBolonia
Garść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo PosiekanychGarść Zielonych Lub Czarnych Oliwek Dobrej Jakości, Grubo Posiekanych
1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej1/4 Szklanki Margaryny O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Roztopionej
TrudnośćŁatwy
Gotowe W10 m.
Porcje10
Ocena Zdrowia4
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn