Dressed Mini Oyster Po ' Boys

Dressed Mini Oyster Po ' Boys
Jedna porcja zawiera 689 kalorii, 11g białka, oraz 47 g tłuszczu. Jeśli 90 centów za porcję spada twój budżet, ubrany Mini Oyster Po ' Boys może być niesamowity bezmleczne i pescatariańskie przepis do wypróbowania. Ten przepis służy 6. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 42 minuty. Udaj się do sklepu i odebrać chrzan, musztarda dijon, ocet, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 62%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Oyster-and-Shrimp Po ' Boys, Fried Oyster Po ' Boys, oraz Rozjaśnione Oyster Po ' Boys dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Połączyć mąkę kukurydzianą i 2 łyżki kreolskiej przyprawy. Ostrygi w mieszance mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przyprawa KreolskaPrzyprawa Kreolska
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
OstrygiOstrygi
2
Wlać olej na głębokość 1 cala do holenderskiego piekarnika; podgrzać do 37
Składniki, których będziesz potrzebować
Olej Do SmażeniaOlej Do Smażenia
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piec HolenderskiPiec Holenderski
3
Ostrygi smażyć w 3 partiach, 3 do 4 minut lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
4
Ostrygi osuszyć na ręcznikach papierowych.
Składniki, których będziesz potrzebować
OstrygiOstrygi
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ręczniki PapieroweRęczniki Papierowe
5
Wymieszać razem 1/2 szklanki majonezu, octu i musztardy. Kapustę wymieszać, odstawić na bok.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
KapustaKapusta
MusztardaMusztarda
OcetOcet
6
Pozostałe 1/2 szklanki majonezu, ketchup i kolejne 3 składniki wymieszać w małej miseczce.
Składniki, których będziesz potrzebować
MajonezMajonez
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-oCukierki Peachie-o
7
Rozłóż pokrojone boki francuskich bułek z mieszaniną ketchupu; ostrygi i smaruj równomiernie na dolnych połówkach każdej rolki. Przykryj topami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb FrancuskiChleb Francuski
Opakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie PlasterkiOpakowanie Szynki Delikatesowej Pokrojonej W Cienkie Plasterki
OstrygiOstrygi
Funtów Jeżyn (okołoFuntów Jeżyn (około
RolkaRolka
8
Natychmiast podawaj po ' Boys.
9
Dekorować, w razie potrzeby.
TrudnośćTwardy
Gotowe W42 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia16
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn