Down-Home Black-Eyed Peas
Down-Home Black-Eyed Peas może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis służy 12 i kosztuje 60 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 28g białka, 20 g tłuszczu, oraz w sumie 352 kalorie. Mieszanka liścia laurowego, black-Eyed peas, seler i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak smaczne. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 3 godziny. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 42%, co jest całkiem dobre. Podobne przepisy to Sałatka z fasoli z czarną fasolą, Black-Eyed Peas, Pepp, Garlicky krewetki pieprz czarny i Black-Eyed Peas, oraz Black - Eyed Peas.
Instrukcje
Obrać groszek, opłukać i umieścić w dużym holenderskim piekarniku lub garnku z wodą. Doprowadzić fasolę do wrzenia na 2 minuty.
Zdjąć z ognia, przykryć i odstawić na 1 godzinę.
Wymieszać w szynki skoków, cebula, seler, sól, pieprz cayenne, i liść laurowy; doprowadzić do wrzenia, przykryć garnek, i gotować na wolnym ogniu, aż szynki skoków są miękkie, o 1 1/2 godziny. Wymieszać okra i dusić do miękkości, 10 do 15 protokół.
Przed podaniem wyjąć i wyrzucić liść laurowy.