Double Lamb Chop Inferno

Double Lamb Chop Inferno
Double Lamb Chop Inferno to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Podwójne Kotlety Jagnięce Inferno, Kotlet jagnięcy lub marynata do steków jagnięcych, oraz Kotlet Cielęcy Z Podwójnym Cięciem Saltimboca dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Rozgrzej jeden obszar dobrze naoliwionego grilla węglowego lub gazowego do Wysokiej, a drugi do średniej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
2
Połącz wszystkie składniki masła fastrygującego razem w średnim rondlu, umieść na średnim ogniu i doprowadź do duszenia. Wymieszać, aby dokładnie połączyć, gdy masło topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z SosemPatelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Kotlety jagnięce obficie przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Używając rąk lub pędzla, równomiernie, ale lekko, pokryj kotlety olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I PieprzSól I Pieprz
Olej RzepakowyOlej Rzepakowy
Kotlet JagnięcyKotlet Jagnięcy
5
Spójrz na każdy z kotletów i określić, która jest prezentacja, lub górnej stronie, kotlet. Jest to strona, która wygląda najładniej i powinna być ta z dwiema kośćmi najbliższymi.
6
Zaleca się, aby kotlety były przenoszone do czystego obszaru rusztu za każdym razem, gdy są one odwrócone.
7
Kotlety ułożyć na wysokiej rusztie. Zamknij pokrywę i grilluj, nie przesuwając ich, aż dobrze zaznaczone i lekko zwęglone, około 2 minut. Odwróć, posmaruj mieszaniną masła za pomocą wiązki ziół, zamknij pokrywkę i powtórz na drugiej stronie, grillując przez około 2 minuty. Od teraz, flip, jockey, i stack w razie potrzeby. Odwróć ponownie na stronę prezentacji, wciąż na wysokim ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
8
Posmaruj mieszaniną masła za pomocą wiązki ziół, zamknij pokrywkę i grilluj kotlety, nie przesuwając ich, przez 2 minuty. Odwróć, nadal na wysokim ruszcie, posmaruj mieszaniną masła za pomocą wiązki ziół, zamknij pokrywkę i grilluj bez ruchu przez 2 minuty. (Całkowite grillowanie w tym momencie to 8 minut, 4 minuty z każdej strony.)
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
9
Kotlety ponownie posmarować masłem za pomocą wiązki ziół i przesunąć na średni obszar rusztu. Kontynuuj grillowanie, prezentację do góry, z otwartą pokrywką, aż do osiągnięcia pożądanej doneness, szczotkując sokiem z cytryny w ostatniej chwili gotowania. Gotować około 2 minut na stronie dla rzadkich, około 3 do 4 minut dla średnich Rzadkich do średnich, około 5 minut dla średnich dobrze, i około 6 do 7 minut dla dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
10
Część pozostałego masła rozłóż na desce do krojenia, wyciśnij sok z cytryny i posyp fleur de sel.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fleur De SelFleur De Sel
Sok Z CytrynySok Z Cytryny
MasłoMasło
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Deska Do KrojeniaDeska Do Krojenia
11
Umieść kotlety na desce i pozostaw na 5 minut.
12
artykuł var
13
Typ_27_data = {};
14
artykuł
15
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
TrudnośćEkspert
Gotowe W1 h
Porcje8
Ocena Zdrowia36
Magazyn