Double Lamb Chop Inferno to bezglutenowe danie główne. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 43g białka, 44g tłuszczu, oraz w sumie 632 kalorie. Na $3.04 za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pieprzu, oliwy z oliwek z pierwszego tłoczenia, mięty i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać oliwę z oliwek z pierwszego tłoczenia, możesz śledzić to danie główne z Brzoskwinia Crisp: zdrowy Crisp na śniadanie jako deser. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 64%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Podwójne Kotlety Jagnięce Inferno, Kotlet jagnięcy lub marynata do steków jagnięcych, oraz Kotlet Cielęcy Z Podwójnym Cięciem Saltimboca dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej jeden obszar dobrze naoliwionego grilla węglowego lub gazowego do Wysokiej, a drugi do średniej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
2
Połącz wszystkie składniki masła fastrygującego razem w średnim rondlu, umieść na średnim ogniu i doprowadź do duszenia. Wymieszać, aby dokładnie połączyć, gdy masło topi się.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Zdjąć z ognia.
4
Kotlety jagnięce obficie przyprawiamy z obu stron solą i pieprzem. Używając rąk lub pędzla, równomiernie, ale lekko, pokryj kotlety olejem rzepakowym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Olej Rzepakowy
Kotlet Jagnięcy
5
Spójrz na każdy z kotletów i określić, która jest prezentacja, lub górnej stronie, kotlet. Jest to strona, która wygląda najładniej i powinna być ta z dwiema kośćmi najbliższymi.
6
Zaleca się, aby kotlety były przenoszone do czystego obszaru rusztu za każdym razem, gdy są one odwrócone.
7
Kotlety ułożyć na wysokiej rusztie. Zamknij pokrywę i grilluj, nie przesuwając ich, aż dobrze zaznaczone i lekko zwęglone, około 2 minut. Odwróć, posmaruj mieszaniną masła za pomocą wiązki ziół, zamknij pokrywkę i powtórz na drugiej stronie, grillując przez około 2 minuty. Od teraz, flip, jockey, i stack w razie potrzeby. Odwróć ponownie na stronę prezentacji, wciąż na wysokim ruszcie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
8
Posmaruj mieszaniną masła za pomocą wiązki ziół, zamknij pokrywkę i grilluj kotlety, nie przesuwając ich, przez 2 minuty. Odwróć, nadal na wysokim ruszcie, posmaruj mieszaniną masła za pomocą wiązki ziół, zamknij pokrywkę i grilluj bez ruchu przez 2 minuty. (Całkowite grillowanie w tym momencie to 8 minut, 4 minuty z każdej strony.)
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
9
Kotlety ponownie posmarować masłem za pomocą wiązki ziół i przesunąć na średni obszar rusztu. Kontynuuj grillowanie, prezentację do góry, z otwartą pokrywką, aż do osiągnięcia pożądanej doneness, szczotkując sokiem z cytryny w ostatniej chwili gotowania. Gotować około 2 minut na stronie dla rzadkich, około 3 do 4 minut dla średnich Rzadkich do średnich, około 5 minut dla średnich dobrze, i około 6 do 7 minut dla dobrze zrobione.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, Julienne
10
Część pozostałego masła rozłóż na desce do krojenia, wyciśnij sok z cytryny i posyp fleur de sel.