Dorsz W Stylu Leghorna
Dorsz w stylu leghorna to bezmleczne i pescatariańskie przepis z 4 porcjami. Jedna porcja zawiera 441 kalorii, 32G białka, oraz 29g tłuszczu. Na 3,48 zł za porcję, ten przepis okładki 27% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Mieszanka pomidorów śliwkowych, dorsza, oliwy z oliwek i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Aby zużyć mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 1 osoba uznała ten przepis za pyszny i satysfakcjonujący. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w mniej więcej 30 minut. Z łyżeczką wynik 78%, to danie jest solidne. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Jagnięcina w stylu kaszmiru-ten indyjski styl jagnięciny to prawdziwa uczta, wszyscy będą myśleć, że jesteś kucharzem dla smakoszy dla podobnych receptur.
Instrukcje
Mąkę rozprowadzić na czystej, suchej powierzchni i doprawić solą i pieprzem. Do mąki wcisnąć obie strony filetów. Rezerwa.
Rozgrzać olej roślinny na patelni na tyle szeroki i głęboki, aby utrzymać rybę bez tłoczenia na dużym ogniu.
Dodaj rybę, obrane ze skóry-strona w dół, i gotować, aż rumiane na dnie, o 3 protokół. Flip i gotować, aż rumiane z drugiej strony, o 3 protokół więcej.
Przełóż rybę do ręczników papierowych, aby osuszyć.
Rozgrzej oliwę na patelni na tyle szerokiej i głębokiej, aby wszystkie składniki utrzymać na średnim ogniu.
Dodać czosnek i czerwoną paprykę na patelni, mieszać, i gotować, aż czosnek lekko zabarwiony, o 2 protokół.
Dodać pomidory i gotować przez 1 minutę.
Dodaj rybę, obniżyć ogień do niskiej, i gotować aż gotowane przez, 8 do 10 protokół.
Przełożyć rybę na półmisek, a na każdym filecie posmarować sosem. Top z mieloną pietruszką i podawać natychmiast.
Typ_27_data.init_step_by_step_images = 0;
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje najlepsze propozycje na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Możesz spróbować St. Michael-Eppan Anger Pinot Grigio. Recenzenci bardzo lubią to z 4.3 z 5 gwiazdek i cena około 23 dolarów za butelkę.
![Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio]()
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.