Dorsz smażony na patelni z sosem azjatyckim

Dorsz smażony na patelni z sosem azjatyckim
Smażony dorsz z sosem azjatyckim może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 259 kalorii, 33g białka, oraz 10 g tłuszczu. Ten przepis służy 6 i kosztuje $3.14 za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz 5 przypraw w proszku, mąkę, dymkę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć zwykłą mąkę, możesz podążać za tym daniem głównym z Tarta jabłkowa z sosem karmelowym jako deser. 4 osoby były pod wrażeniem tego przepisu. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za pescatarian dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 32 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 57%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, Bakłażan zapiekany z sosem maślanym, oraz Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą dla podobnych receptur.

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Cod można łączyć z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Santi Sortesele Pinot Grigio z oceną 4,4 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 17 dolarów za butelkę.
Santi Sortesele Pinot Grigio
Santi Sortesele Pinot Grigio
Słomkowożółty odcień, któremu towarzyszy blisko skupiony nos gruszki, moreli i białych kwiatów. Owocowe podniebienie, z górnymi nutami owoców pestkowych, pokazuje dojrzałość i okrągłość dobrze wspierane przez elegancką kwasowość i smak, zapewniając długie, utrzymujące się wykończenie.
TrudnośćNormalny
Gotowe W32 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia13
Magazyn