Peanut ' N ananas-Crusted dorsz jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 227 kalorii, 18g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, filety z dorsza, prawdziwy majonez mayo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Mrożony Deser Cinco De Mayo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Ananas Crusted Salmon dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Połączyć orzeszki ziemne, ananas i jalapenos; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Limonki, Wyciśnięte, Plus Cząstki Do Dekoracji
średnie Dynie Na Ciasto (około Każdej)
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
3
Linia 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z folią; folia natryskowa z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
Smażone Krewetki
4
Umieść rybę na przygotowanej patelni do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
5
Rozprowadzić równomiernie z majonezem; łyżka 1/4 szklanki mieszaniny orzeszków ziemnych nad każdym filetem rybnym, naciskając mieszaninę orzeszków ziemnych do ryb, aby zabezpieczyć.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 (8 Uncji) Opakowanie Herbatników (takich Jak Marie Biscuits)
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Cukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
2 Duże Papryczki Chipotle W Sosie Adobo, Drobno Posiekane, Plus 2 łyżki Sosu Adobo
6
Piec 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.