Dorsz Orzechowo-Ananasowy
Peanut ' N ananas-Crusted dorsz jest bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie przepis z 6 porcjami. To danie główne ma 227 kalorii, 18g białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Na 1,56 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba uznała ten przepis za przepyszny i satysfakcjonujący. Udaj się do sklepu i odbierz kolendrę, filety z dorsza, prawdziwy majonez mayo i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać majonez można śledzić to danie główne z Mrożony Deser Cinco De Mayo jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 45%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Pieczony dorsz z pomidorami i czerwoną cebulą, Arkusz Patelnia Chili Lime Dorsz, oraz Ananas Crusted Salmon dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 177°.
Połączyć orzeszki ziemne, ananas i jalapenos; odstawić.
Linia 15x10x1-calowa patelnia do pieczenia z folią; folia natryskowa z natryskiem do gotowania.
Umieść rybę na przygotowanej patelni do pieczenia.
Rozprowadzić równomiernie z majonezem; łyżka 1/4 szklanki mieszaniny orzeszków ziemnych nad każdym filetem rybnym, naciskając mieszaninę orzeszków ziemnych do ryb, aby zabezpieczyć.
Piec 20 min. lub do momentu, gdy ryba będzie łatwo płatkować widelcem.
Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Dorsz w menu? Spróbuj sparować z Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Mark West Pinot Grigio z oceną 4,5 na 5 gwiazdek wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 13 dolarów za butelkę.
![Mark West Pinot Grigio]()
Mark West Pinot Grigio
Ostre i czyste wino z miodem miodowym, owocami pestkowymi i cytrusami o subtelnym, czystym, utrzymującym się wykończeniu.Spróbuj połączyć stare dobre ryby z frytkami, letnie sałatki i parowane małże przez tuzin...albo dziesiątki.