Dorsz Kukurydziany Na Ostro

Dorsz Kukurydziany Na Ostro
Pikantny dorsz kukurydziany może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 25g białka, 9g tłuszczu, oraz w sumie 262 kalorie. Ten pescatariański przepis służy 6 i kosztuje $2.0 za porcję. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odebrać czosnek w proszku, jajka, mąka złota, i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć masło można śledzić to danie główne z Ciasto Z Masłem Cynamonowym jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 22 minuty. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 42%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Pikantny dorsz kukurydziany (jaśniejszy ), Pikantna zapiekanka z Chili i mąki kukurydzianej, oraz Pikantny Boczek Z Mąki Kukurydzianej dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Piekarnik rozgrzać do 260°.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
2
Pokrój filet rybny na kawałki o wymiarach 4 x 2 cale.
Składniki, których będziesz potrzebować
Filety RybneFilety Rybne
3
Pozostałe składniki wymieszać z wyjątkiem jaj i masła. Zanurz rybę w jajkach, a następnie zalej mieszanką mąki kukurydzianej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mąka KukurydzianaMąka Kukurydziana
MasłoMasło
JajkoJajko
RybyRyby
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
4
Umieść rybę na nieprzetworzonej blasze.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki CookiePliki Cookie
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Mżawka masło nad rybą.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
RybyRyby
6
Piec 10 do 12 minut, obracając ryby raz, aż złoty kolor.
Składniki, których będziesz potrzebować
RybyRyby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem na dorsza. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. St. Michael-Eppan gniew Pinot Grigio z 4.3 na 5 Ocena gwiazdkowa wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 23 dolarów za butelkę.
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
Św. Michał-Eppan Anger Pinot Grigio
W zależności od gleby i mikroklimatu, Pinot gris waha się od prostego codziennego wina aż do absolutnych górnych narośli. Ciepłe, nasłonecznione winnice w miejscach gniewu, z gliniastymi, wapiennymi glebami żwirowymi, są podręcznikowym przykładem. Gniew Alto Adige Pinot Grigio ma szlachetną strukturę, ładną równowagę i drobną kwasowość-dzięki czemu picie jest absolutną przyjemnością. Mocna Biel dobrze komponuje się z rybą i zupą rybną, pierś perliczki lub filet cielęcy.
TrudnośćNormalny
Gotowe W22 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia8
Magazyn