Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanella
Dorsz czarny z zupą z kopru włoskiego i wędzoną ostrygą Panzanellan to pescatarian danie główne. Na 11,16 zł / porcja, ten przepis okładki 24% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 4. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 31g białka, 42g tłuszczu, oraz w sumie 591 kalorii. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Niewiele osób naprawdę lubiło to śródziemnomorskie danie. Mieszanka śmietany do ubijania, seler, sok z małży i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Aby wykorzystać skórkę cytrynową, można podążać za tym daniem głównym z Ciasto z syropem cytrynowym z jagodami i kremem cytrynowo-twarogowym jako deser. 1 osoba była zadowolona, że wypróbowali ten przepis. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 49%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Zupa z krewetek i wędzonych ostryg, Proste Kolacje: Zupa Z Ryb I Wędzonych Ostryg, oraz Zupa z pora i kopru włoskiego z wędzonym łososiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Masło rozpuścić w dużym rondlu na średnim ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
2
Dodaj koper włoski, ziemniaki, cebulę i por. Przykryć i gotować, aż warzywa będą po prostu miękkie, ale nie Brązowy, o 8 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Warzywa
Koper Włoski
Ziemniak
Cebula
Por
3
Dodać mąkę, liście laurowe i tymianek; wymieszać 1 minutę. Wymieszać sok z małży, śmietanę i mleko. Dusić, aż zupa lekko zgęstnieje i smaki mieszanka, o 10 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Sok Z Małży
Chowder
Krem
Mąka Uniwersalna
Tymianek
Mleko
4
Wymieszać ze skórką cytrynową, doprawić do smaku solą i pieprzem. DO AHEAD: może być wykonany 1 dzień wcześniej. Ostudzić 30 minut; przykryć i schłodzić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Skórka Z Cytryny
1
Wrzucić seler, szalotka, pietruszka, 1 1/2 łyżeczki soku z cytryny, skórka z cytryny, i wędzone ostrygi w średniej misce. Doprawić mieszankę selerowo-szalotkową do smaku solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Sok Z Cytryny
Skórka Z Cytryny
Ostrygi
Pietruszka-nać
Szalotka
Seler
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Połącz 3 łyżki masła, tymianek i 3 łyżeczki soku z cytryny w małym rondlu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sok Z Cytryny
Masło
Tymianek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Ubijamy na małym ogniu, aż masło się rozpuści i sos się uspokoi; doprawiamy grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Masło
SOS
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Trzepaczka
4
Zdjąć z ognia. Stopić 2 łyżki masła w dużej patelni nonstick na dużym ogniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
5
Rybę posypać grubą solą i pieprzem.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sól I Pieprz
Ryby
6
Dodaj ryby, strona skóry w dół, na patelni. Gotować, aż skóra jest chrupiąca i ryby jest po prostu nieprzezroczyste w centrum, skropienie sosem cytrynowo-maślanym nad, 6 do 7 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Cytryna
SOS
Ryby
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
7
Podgrzać na małym ogniu; wyrzucić liście laurowe. Podziel chowder między 4 płytkie miski.
Składniki, których będziesz potrzebować
Liście Laurowe
Chowder
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
8
Umieść rybę, skórkę do dołu, w środku zupy. Panko wymieszać z mieszanką seler-szalotka; łyżką nad rybą i podawać.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chowder
Szalotka
Seler
Bułka Tarta Panko Lub Mączka Macowa
Ryby
9
Dostępne w sekcji Asian foods niektórych supermarketów i na rynkach azjatyckich.
Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir są doskonałym wyborem dla ryb. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Wino FitVine Pinot Grigio z oceną 4.4 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 18 dolarów za butelkę.