domowy sos do spagetti
Domowy sos do spaghetti może być dobrym przepisem na poszerzenie repertuaru sosów. Z tego przepisu składa się 12 porcji zawierających 327 kalorii, 22 g białka i 11 g tłuszczu każda. Za 1,59 USD za porcję ten przepis pokrywa 22% dziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis z Taste of Home ma 12 fanów. Jeśli masz pod ręką wodę, sól, seler i kilka innych składników, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godziny i 30 minut. Ogólnie rzecz biorąc, ten przepis uzyskał dobry wynik łyżeczkowy wynoszący 68%. Domowy sos do spaghetti, NAJLEPSZY w historii domowy sos do spaghetti i domowy sos do spaghetti są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W holenderskim piekarniku połącz seler, cebulę, zielony pieprz i 1 szklankę wody. Doprowadzić do wrzenia. Zmniejsz ogień do średniego; gotować bez przykrycia przez 10-12 minut lub do momentu, aż warzywa będą miękkie, a woda się wyczerpie.
Kruszonkę kiełbasę na mieszance warzyw; gotować, aż mięso przestanie być różowe. Wymieszaj sos pomidorowy, pomidory, koncentrat pomidorowy, pietruszkę, czosnek, przyprawę włoską, cukier, sól, pieprz i pozostałą wodę.
Doprowadzić do wrzenia. Zredukować ciepło; gotować na wolnym ogniu bez przykrycia przez 45-50 minut, od czasu do czasu mieszając.
W razie potrzeby udekoruj serem.