Domowy budyń w chmurze
Ten przepis służy 4 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 58 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, ser mascarpone, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń w chmurze, Budyń Domowy, oraz Budyń Czekoladowy Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Przygotuj swój ulubiony przepis na budyń (użyłam domowego budyniu w stylu galaretki Bravetart). Schłodzić budyń w lodówce i ustawić.
W misce miksera stojącego połącz bitą śmietanę, cukier i wanilię.
Dodaj mascarpone i ubijaj low, aby połączyć składniki. Po całkowitym połączeniu zwiększ prędkość do wysokiej i biczuj, aż będzie lekka i puszysta.
Łyżka mieszaniny bitej śmietany do środka i po bokach kieliszków do wina lub kieliszków do martini, aby zrobić studnię na budyń . Ostrożnie łyżka w budyniu do środka.