Domowy budyń w chmurze

Domowy budyń w chmurze
Ten przepis służy 4 i kosztuje 38 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 3G białka, 24g tłuszczu, oraz w sumie 245 kalorii. 58 osób było pod wrażeniem tego przepisu. Udaj się do sklepu i odbierz ekstrakt z wanilii, ser mascarpone, cukier i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 2 godziny i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 11%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Budyń w chmurze, Budyń Domowy, oraz Budyń Czekoladowy Domowej Roboty dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Przygotuj swój ulubiony przepis na budyń (użyłam domowego budyniu w stylu galaretki Bravetart). Schłodzić budyń w lodówce i ustawić.
2
W misce miksera stojącego połącz bitą śmietanę, cukier i wanilię.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
WaniliaWanilia
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
Puszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, OdsączonaPuszka Fasolki Szparagowej Po Francusku, Odsączona
3
Dodaj mascarpone i ubijaj low, aby połączyć składniki. Po całkowitym połączeniu zwiększ prędkość do wysokiej i biczuj, aż będzie lekka i puszysta.
Składniki, których będziesz potrzebować
MascarponeMascarpone
4
Łyżka mieszaniny bitej śmietany do środka i po bokach kieliszków do wina lub kieliszków do martini, aby zrobić studnię na budyń . Ostrożnie łyżka w budyniu do środka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bita śmietanaBita śmietana
4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala4 świeże Boccacini Mozzarelli, Każda O średnicy 1 Cala
WinoWino
5
Podawać schłodzone.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 30 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia0
Magazyn