Domowe paluszki rybne (z pikantnym sosem tatarskim)

Domowe paluszki rybne (z pikantnym sosem tatarskim)
Domowe paluszki rybne (z pikantnym sosem tatarskim) to pescatarian przepis z 4 porcjami. Na 2,69 zł za porcję, ten przepis okładki 25% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 587 kalorii, 35g białka, oraz 30 g tłuszczu. Mieszanka mąki, pieprz, sos worcestershire, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Aby wykorzystać okruchy chleba panko, możesz podążać za tym daniem głównym z Karmelowe Jabłko Crisp jako deser. Najlepiej sprawdza się jako danie główne i odbywa się w ok. 45 minut. Ten przepis jest lubiany przez 59 smakoszy i kucharzy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 79%. Ten wynik jest całkiem niezły. Spróbuj Domowe paluszki rybne z sosem tatarskim, Chrupiące pieczone paluszki rybne z domowym sosem tatarskim, oraz Paluszki rybne z sosem tatarskim dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Smażyć (mój ulubiony sposób!): Rozgrzej piekarnik do ogrzania.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Miejsce 1 filiżanka oleju w 10-calowej patelni żeliwnej i ciepła, nad średnio wysoki, do 177°. (jeśli nie masz termometru, nie bigs.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Ostry Sos Z Oleju SezamowegoOstry Sos Z Oleju Sezamowego
Smażone Krewetki, ObraneSmażone Krewetki, Obrane
3
Do gorącego oleju dodaj mały kawałek okruchu chleba. Jeśli skwierczy i zaczyna brązowieć, jesteś dobry.) Za pomocą szczypiec delikatnie dodaj paluszki rybne do gorącego oleju, gotując z każdej strony przez 1-3 minuty lub do złotego koloru.
Składniki, których będziesz potrzebować
12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)12 Cienkich Plastrów W Pełni Ugotowanej Szynki (około 3/4 Funta)
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Świeże Tortille Mączne Do SerwowaniaŚwieże Tortille Mączne Do Serwowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego4 Uncje Wysokiej Jakości Sera Dojrzewającego Z Mleka Krowiego, Takiego Jak Beecher's Flagship Cheese, Posiekanego
4
Przełóż do ręczników papierowych, aby odsączyć, a następnie umieść w piekarniku, aby utrzymać ciepło, podczas gdy skończysz resztę paluszków rybnych.Pikantny sos Tatarowy1 / 2 szklanki majonezy1 / 4 szklanki drobno posiekanego jalapeo1 / 2 łyżeczki natki pietruszki posiekanej1 łyżeczka soku cytrynowego1 łyżeczka musztardu Dijon1 / 2 łyżeczki sosu Worcestershire1 / 2 łyżeczki Sriracha
Składniki, których będziesz potrzebować
Marynowana Fasolka SzparagowaMarynowana Fasolka Szparagowa
Mafaldi Fresh Jeśli To MożliweMafaldi Fresh Jeśli To Możliwe
SrirachaSriracha
Plasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do DekoracjiPlasterki Pomarańczy, Przekrojone Na Pół, Do Dekoracji
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Tortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartkiTortille Mączne (10 Cali), Pokrojone Na ćwiartki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
W małej misce, wymieszać wszystkie składniki razem i dodać więcej Sriracha, jeśli chcesz.Tagged as: filet rybny, paluszki rybne, Jalapeo,sos tatarski
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos TatarskiSos Tatarski
SrirachaSriracha
Cukierki O Smaku Ośmiornicy BriteCukierki O Smaku Ośmiornicy Brite
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego2 Tubki (po 16-1/2 Uncji Każda) Schłodzonego Ciasta Na Ciasteczka Z Masłem Orzechowym, Zmiękczonego

Polecane wino: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner i Pinot Noir to moje ulubione ryby. Ryby są tak różnorodne jak wino, więc trudno wybrać wina, które pasują do każdej ryby. Ostre białe wino, takie jak Pinot grigio lub Grüner Veltliner, pasuje do każdej białej ryby o delikatnym smaku. Mięsiste, silnie aromatyzowane ryby, takie jak łosoś i tuńczyk, poradzą sobie nawet z lekkim czerwonym winem, takim jak pinot noir. Jednym winem, którego możesz spróbować jest Thrive Pinot Grigio. Ma 4,5 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 15 dolarów.
Thrive Pinot Grigio
Thrive Pinot Grigio
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia19
Magazyn