Domowe Obroże mamusi

Domowe Obroże mamusi
Przepis na domowe Collards mamy jest gotowy w około 2 godziny i 10 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe i bezmleczne opcja dla miłośników Południowej żywności. Na 24 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 6. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 8G białka, 6G tłuszczu, oraz w sumie 99 kalorii. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Świetnie sprawdza się jako przystawka. Jeśli masz propozycje serwowania: ryż, karkówka wieprzowa, sól i pieprz oraz kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 71%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Homegrown Collards, Zdrowe czekoladowe Muddy Buddy Bunnies wykonane z domowych ciasteczek Annie (i prezentów!), oraz Bary PBJ Momma dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Pokroić collards na 1-do 2-calowe kawałki, umyć je w ciepłej do gorącej wody co najmniej 2 lub 3 razy, a następnie pozostawić w ciepłej wodzie do czasu potrzebnego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Collard GreensCollard Greens
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
2
Umieścić całe mięso w dużym garnku, 2/3 wypełnione wodą, przykryć, a następnie gotować 20 do 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
3
Odcedzić wodę i uzupełnić garnek; następnie przykryć i gotować mięso ponownie przez około 1 godzinę.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego1 Szklanka Białego Jęczmienia Perłowego
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
GOYA® Groszek Mrożony, RozmrożonyGOYA® Groszek Mrożony, Rozmrożony
4
Odcedzić kolardy; dodać je do gotowanego mięsa i bulionu, wraz z cebulą, i sól i pieprz, do smaku. Gotować cały garnek przez kolejne 30 do 45 minut. Niektórzy ludzie lubią warzywa gotowane mniej, więc są żujące. Im dłużej je gotujesz, tym bardziej stają się delikatne.
Składniki, których będziesz potrzebować
4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół4 Plasterki Sera Muenster, Przekrojone Na Pół
Collard GreensCollard Greens
ZieloniZieloni
1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane1-1/2 łyżeczki Mielonego Czosnku GOYA® Lub 3 Ząbki świeżego Czosnku, Drobno Posiekane
Cukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do PodaniaCukinia Gotowana Na Parze Lub Lekko Podsmażona, Do Podania
Woda, Aby UmożliwićWoda, Aby Umożliwić
5
Podawać samodzielnie, nad ryżem, kaszą lub ziemniakami, lub jako dodatek.
Składniki, których będziesz potrzebować
(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)(110° Do 115°, Bez Mleka I Masła)
2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru2 Uncje Rozdrobnionego Cheddaru
Groszek Goya®Groszek Goya®

Polecane wino: Riesling, Wino Musujące, Zinfandel

Southern świetnie komponuje się z Rieslingiem, winem musującym i Zinfandelem. Ogólnie rzecz biorąc, istnieje kilka zasad, które pomogą Ci sparować wino z południowym jedzeniem. Przyjazne jedzenie riesling lub białe wino musujące sprawdzi się z wieloma smażonymi potrawami, podczas gdy zinfandel świetnie nadaje się do potraw z grilla. Jedno wino, którego możesz spróbować to Chateau Ste. Michelle Riesling. Ma 4,4 z 5 gwiazdek, a butelka kosztuje około 10 dolarów.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
# 14 entuzjasta wina Top 100 najlepszych zakupów 2018Chateau Ste. Michelles ' Columbia Valley Riesling jest mieszanką Rieslinga z całej waszyngtońskiej Doliny Kolumbii. Ich celem jest stworzenie orzeźwiającego, aromatycznego, średnio wytrawnego Rieslinga Vintage po vintage. Wino oferuje ostre jabłkowe aromaty i smaki z subtelnymi nutami mineralnymi. Jest to ich "codzienny Riesling", który jest przyjemnością do picia i łatwo dopasować do różnych potraw.Połącz ze świeżymi owocami, krabami, łagodnymi serami lub kurczakiem.
TrudnośćEkspert
Gotowe W2 hrs, 10 m.
Porcje6
Ocena Zdrowia20
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn