Domowe MACE
Domowe MACE wymaga o 1 godzina i 15 minut od początku do końca. Jedna porcja tego dania zawiera mniej więcej 36g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1888 kalorii. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 42% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis służy 1. Sprawdza się jako danie główne. Przynosi wam to moje przepisy. Udaj się do sklepu i podnieś mąkę, sól morską, oliwę z oliwek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Aby zużyć oliwę z oliwek można śledzić to danie główne z Smażony Banan, Granolan i jogurt Parfait jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 83%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Domowe Lody Ciasto Crunchies & Domowej Roboty Magic Shell, Domowe kanapki śniadaniowe z domową kiełbasą klonową, jajkiem i serem, oraz Sos do pizzy domowej roboty (American Homemade with McCormick) dla podobnych receptur.
Instrukcje
Ustaw kamień do pizzy na stojaku piekarnika i podgrzewaj piekarnik do 500 przez około 45 minut(jeśli nie masz kamienia do pizzy, Ustaw dużą blachę do pieczenia na stojaku i podgrzewaj, aż piekarnik się nagrzeje).
Umieść 2 1/4 szklanki mąki, sól koszerna i olej w robocie kuchennym. Przy włączonym silniku powoli dodaj 1/2 szklanki wody. Ciasto połączy się w kulkę i powinno czuć się miękkie i elastyczne; jeśli w ogóle jest lepkie, dodaj więcej mąki, 1 łyżkę. na raz.
Ciasto podzielić na 12 porcji. Za pomocą mąki wałek do ciasta, zwijać 1 porcję na raz na dobrze mąki powierzchni roboczej na okrągło o 8 cali. szeroki i wystarczająco cienki, by przejrzeć. Lekko posypać solą morską i wcisnąć ją dłońmi. Nakłuj ciasto widelcem (zapobiegnie to zbyt dużemu nadmuchaniu ciasta).
Mąkę drewnianą skórkę lub tył blachy do pieczenia obficie i przenieść ciasto do niego. Delikatnie wsuń ciasto na gorący kamień do pizzy.
Piec, aż Maca będzie jasny złoty i chrupiące z każdej strony i nieco ciemniejsze na brzegach, obracając raz z szeroką szpatułką, 2 do 3 minut w sumie.
Przenieść macę do regału chłodzącego i zrobić Pozostałe MACE w ten sam sposób.
Rebake Maca, która nie jest chrupiące w środku, co może być w przypadku, gdy pieczone na blasze do pieczenia; umieścić MACE na blasze do pieczenia obręczy, zmniejszyć ogień w piekarniku do 250, i piec 15 do 25 minut więcej.