Domowe Krakersy Z Serem
Domowe krakersy z serem mogą być tylko przystawką, której szukasz. Jedna porcja zawiera 16 kalorii, 1G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten bezglutenowy, pierwotny i wegetariański przepis służy 70 i kosztuje 3 grosze za porcję. Przepis ten zachwycił 8588 osób. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 35 minut. Udaj się do sklepu i podnieś masło, ostry ser cheddar, płatki pieprzu i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 7%. Ten wynik jest bardzo zły (ale nadal można go naprawić). Spróbuj Domowe Krakersy Z Serem, Domowe krakersy serowe z orzechami pekan, oraz Domowe Krakersy Z Serem I Planowanie Posiłków dla podobnych receptur.
Instrukcje
Rozgrzej piekarnik do 350° blachy do pieczenia tłuszczu lub linii z pergaminem lub matą silikonową.
Umieść pierwsze 5 składników w robocie kuchennym i pulsuj, aż zamieni się w grubą okruchy.
Dodać mleko i proces do formy ciasta.Za pomocą rąk uformować ciasto w kulkę, a następnie spłaszczyć na mąki powierzchni roboczej.
Rozwałkuj ciasto do grubości 1/8". Postaraj się toczyć w prostokąt najlepiej jak potrafisz.Za pomocą pizzy lub pasty cutter, pokroić ciasto na jeden cal kwadratów. Użyj płaskiego końca drewnianego szpikulca, aby wybić dziurę w środku każdego krakera
Za pomocą szpatułki przenieś krakersy na przygotowaną blachę do pieczenia. Możesz umieścić je dość blisko siebie, nadymają się, ale nie rozprzestrzeniają się zbytnio.
Piec przez 12-15 minut, aż brzegi zaczną brązowieć. Nie przesadzaj z gotowaniem.
Niech ostygną całkowicie na stojaku z drutu.Ciesz się, gdy jest chłodno. Przechowywać w szczelnym pojemniku do 3 dni w chłodnym miejscu.