Domowe Grube Granola może być tylko porannym posiłkiem, którego szukasz. Jedna porcja zawiera 275 kalorii, 5G białka, oraz 14g tłuszczu. Ten przepis służy 28 i kosztuje 50 centów za porcję. Udaj się do sklepu i odbierz brązowy cukier, orzechy słonecznikowe, śliwkowe migdały i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezmleczne i wegetariańskie dieta. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 1 godzina i 30 minut. Z łyżeczką wynik 39%, to danie jest raczej złe. Spróbuj Chunky Homemade Granola, Chunky Homemade Granola, oraz Domowe Grube Granola dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozgrzać piekarnik do 149°. w bardzo dużej misce, wymieszać owies, orzechy słonecznika, migdały, mąkę, brązowy cukier i sól. W małej misce ubić olej, miód i wodę trzepaczką do dobrze wymieszanego.
Dodaj płynne składniki do suchych składników, mieszając, aż suche składniki zostaną zwilżone.
3
Rozłóż na 2 nieprzetworzonych dużych arkuszach ciastek z bokami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
4
Umieścić obie arkusze ciastek w piekarniku na 2 oddzielnych stojakach piekarnika, jeden pod drugim.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
5
Piec 20 minut, mieszając po 10 minutach. Odwróć pozycję arkuszy ciastek w piekarniku; piec od 10 do 20 minut dłużej, mieszając co 10 minut, aż do złotego koloru. Całkowicie schłodzić na arkuszach ciasteczek, około 30 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
Pliki Cookie
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do Pieczenia
Piekarnik
6
Wymieszaj mieszaninę, aby się rozpadła. Wymieszać z suszonymi owocami. Przechowywać w szczelnie zakrytym pojemniku.