Domowe czekoladowe krakersy Graham S ' mores

Domowe czekoladowe krakersy Graham S ' mores
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur deser, więc dać domowej roboty czekolady Graham Cracker s ' mores spróbować. Na 87 centów za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 17g tłuszczu, oraz w sumie 408 kalorii. Ten przepis służy 9. Mieszanka proszku do pieczenia, cukru granulowanego, mąki i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 20%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Płatki owsiane Chocolate Chip + Graham Cracker Cookie S ' mores, Graham Cracker Shortbread s ' mores, oraz S ' mores Graham Cracker Cookie Bars.

Instrukcje

1
Mąki, proszek kakaowy, proszek do pieczenia i sól ubić w średniej misce; odstawić.
Składniki, których będziesz potrzebować
Proszek Do PieczeniaProszek Do Pieczenia
Kakao W ProszkuKakao W Proszku
SólSól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
TrzepaczkaTrzepaczka
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Umieść cukier i masło w misce miksera stojącego wyposażonego w przystawkę do łopatek i wymieszaj na średniej prędkości, aż będzie lekkie i puszyste, zatrzymując się i skrobając misę w połowie, w sumie około 3 minut.
Składniki, których będziesz potrzebować
MasłoMasło
CukierCukier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser StojącyMikser Stojący
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
3
Dodaj jajko i beat aż włączone. Zatrzymać mikser i zeskrobać po bokach miski. Włącz mikser do niskiej prędkości, powoli dodawać suche składniki, i mieszać aż tylko włączone.Podziel ciasto na 2 równe porcje i uformuj je w kwadraty o grubości 1 cala. Owinąć każdy szczelnie w folię i przechowywać w lodówce przez co najmniej 30 minut. W międzyczasie podgrzej piekarnik do 177° i ułóż 2 Stojaki, aby podzielić piekarnik na trzecie.Rozpakuj 1 porcję ciasta i umieść ją na arkuszu pergaminu. Lekko mąkę wałek do ciasta, a następnie rozwałkować ciasto na szorstki 10-1 / 2-calowy kwadrat. (Jeśli ciasto stanie się zbyt miękkie i trudne w obróbce, włóż je z powrotem do lodówki, aby je utwardzić.) Przyciąć ciasto, aby uzyskać 9-calowy kwadrat.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Mąka UniwersalnaMąka Uniwersalna
RolkaRolka
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
JajkoJajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Papier Do PieczeniaPapier Do Pieczenia
Folia FoliowaFolia Foliowa
Wałek Do CiastaWałek Do Ciasta
42 Czerwony Sznurek Lukrecji42 Czerwony Sznurek Lukrecji
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
PiekarnikPiekarnik
4
Pokrój ciasto na 9 (3-calowych) kwadratów, ale nie rozdzielaj kwadratów. Przesuń pergamin i ciasto na blasze do pieczenia i odstawić w temperaturze pokojowej. Powtórz walcowanie i przycinanie pozostałej porcji ciasta i umieść na drugiej blasze do pieczenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
CiastoCiasto
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
5
Umieść obie blachy do pieczenia w piekarniku i piecz przez 8 minut. Obróć arkusze od przodu do tyłu i od góry do dołu, i kontynuować pieczenie, aż krakersy graham są pachnące i chrupiące na brzegach, o 7 protokół więcej.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Blacha Do PieczeniaBlacha Do Pieczenia
PiekarnikPiekarnik
6
Wyjąć z piekarnika i przenieść krakersy na arkuszach pergaminu do powierzchni roboczej.
Składniki, których będziesz potrzebować
KrakersyKrakersy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
PiekarnikPiekarnik
7
Ostudzić przez 5 minut. Używając rąk, rozbij krakersy na kwadraty, używając zaznaczonych linii jako przewodnika. Natychmiast przenieś krakersy do stojaka z drutu, aby całkowicie ostygły. Przechowywać czekoladowe krakersy graham w hermetycznym pojemniku w temperaturze pokojowej do 5 days.To zebrać s 'mores: dla każdego s' mores, rozprowadzić 1 łyżkę masła orzechowego lub cookie na 9 krakersy graham; odstawić.Nawlecz 3 pianki na szaszłyk i piecz na złoty kolor i tosty ze wszystkich stron.Starannie umieścić pieczone pianki na stronie masło orzechowe lub cookie 1 graham cracker i top z drugim zwykły graham cracker. Delikatnie ściśnij krakersy razem i wyjmij patyk.
Składniki, których będziesz potrzebować
Krakersy GrahamKrakersy Graham
Masło CiasteczkoweMasło Ciasteczkowe
PiankiPianki
CzekoladaCzekolada
KrakersyKrakersy
Orzeszki ZiemneOrzeszki Ziemne
Chleb Orzechowo-rodzynkowyChleb Orzechowo-rodzynkowy
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Stojak Na DrutyStojak Na Druty
SzaszłykiSzaszłyki
8
Podawać natychmiast. Powtórz, aby zrobić dodatkowe s ' mores.
TrudnośćTwardy
Gotowe W40 m.
Porcje9
Ocena Zdrowia2
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn