Domowe Świeże Chorizo
Domowe świeże Chorizo może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 6 i kosztuje $1.93 za porcję. Jedna porcja zawiera 432 kalorie, 27g białka, oraz 33g tłuszczu. Udaj się do sklepu i odebrać sól koszerna, New mexico chiles, ząbki czosnku i kilka innych rzeczy, aby to dzisiaj. Aby zużyć sól koszerną, można śledzić to danie główne z Niskotłuszczowe Ciasto Okruchowe (Koszerno-Mleczne) jako deser. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za jaskiniowiec, bezglutenowy, bezmleczny i pierwotny dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 69%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Świeże Tacos Chorizo, Domowe Chorizo, oraz Domowe Chorizo dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podgrzać dużą suchą patelnię żeliwną overmedium-wysokie ciepło.
Dodaj chiles; tosty, obracając często, aż tylko pachnące, o 1 minutę.
Za pomocą nożyczek kuchennych iobróbka na średniej misce, pokroić na 1" pierścienie, rezerwując nasiona i odrzucając łodygi. Przykryć 1/2 szklanki gorącej wody; pozostawić do namoczenia, mieszającokólnie, aż chiles są miękkie i giętkie, około 10 minut.
Przenieś chiles z nasionami izapłyn do blendera.
Dodajgarlic, paprykę, 1 łyżkę soli, andpepper; pulsuj, aż utworzy się pasta.
Połączyć wieprzowinę i Chile pastew dużej misce. Delikatnie wymieszać aż do wymieszania (nie przepracuj ich).
Podgrzać dużą patelnię żeliwną overmedium-wysokie ciepło. Praca W2 partiach, gotować chorizo aż gotowaneoprzez, 7-8 minut. (Bądź pewny, aby mięso brązowo przed obróceniem i rozbiciem go na małe kawałki za pomocą łyżki lub szpatułki.) Sezonowo z solą. DO AHEAD: Chorizo można bemade 1 dzień wcześniej. Kryj się i wyluzuj.Przepłukać przed podaniem.