Domowa Zupa Pomidorowa
Domowa zupa pomidorowa to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 4 porcjami. Na 1,33 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ta zupa ma 567 kalorii, 3G białka, oraz 58 g tłuszczu na porcję. Jeśli masz liść laurowy, marchew, rosół z kurczaka i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Ten przepis jest lubiany przez 98 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 50 minut. Jesień będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Jest dostarczany przez Foodnetwork. Z łyżeczką wynik 58%, to danie jest całkiem dobre. Spróbuj Domowa Zupa Pomidorowa, Domowa Zupa Pomidorowa, oraz Przepis Na Zupę Pomidorową Domowej Roboty dla podobnych receptur.
Instrukcje
Zobacz jak zrobić ten przepis.
Rozgrzej piekarnik do 450 stopni F.
Odcedzić pokrojone pomidory z puszki, zastrzegając soki i rozłożyć na blasze do pieczenia, doprawić solą i pieprzem, do smaku, skropić 1/4 szklanki oliwy z oliwek i smażyć aż do karmelizacji, około 15 minut.
Tymczasem w rondlu podgrzać pozostałą oliwę na średnim i małym ogniu.
Dodaj seler, marchew, cebula i czosnek, gotować, aż zmiękną, o 10 protokół.
Dodaj pieczone pokrojone pomidory z puszki, zarezerwowane soki pomidorowe, bulion z kurczaka, liść laurowy i masło. Dusić, aż warzywa będą bardzo miękkie, o 15 do 20 protokół.
Dodaj bazylii i śmietany, jeśli używasz. Puree za pomocą ręcznego blendera zanurzeniowego do uzyskania gładkości.