Domowa Fasola Po Pieczeniu

Domowa Fasola Po Pieczeniu
Domowa fasola po pieczeniu wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,16 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 325 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jeśli masz cebulę, fasolkę po pieczeniu, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Fasola Refried W Stylu Domowym, Domowe Tofu z grzybami, szpinakiem i fermentowaną czarną fasolą, oraz Pieczone domowe puree ziemniaczane dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać razem pierwsze 5 składników; wlać do lekko nasmarowanego 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia. Top z boczkiem.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
2
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut. Broil 5 cali od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwarte) 1 minut do brązowego bekonu.
Składniki, których będziesz potrzebować
1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego1-1/2 Szklanki Startego Sera Cheddar Potrójnie Cheddar KRAFT® Z Nutą PHILADELPHIA®, Podzielonego
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
3
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy oryginału Busha
4
Fasolka Po Pieczeniu.
Składniki, których będziesz potrzebować
Fasola Po PieczeniuFasola Po Pieczeniu
TrudnośćŚredni
Gotowe W45 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia9
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn