Domowa Fasola Po Pieczeniu
Domowa fasola po pieczeniu wymaga około 45 minut od początku do końca. Na 1,16 zł za porcję, dostajesz przystawkę, która serwuje 8. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 325 kalorii, 13g białka, oraz 8G tłuszczu na porcję. Jeśli masz cebulę, fasolkę po pieczeniu, musztardę i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Przynosi wam to moje przepisy. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 44%, co jest solidne. Spróbuj Fasola Refried W Stylu Domowym, Domowe Tofu z grzybami, szpinakiem i fermentowaną czarną fasolą, oraz Pieczone domowe puree ziemniaczane dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać razem pierwsze 5 składników; wlać do lekko nasmarowanego 11-x 7-calowe naczynie do pieczenia. Top z boczkiem.
Piec w temperaturze 400 przez 45 minut. Broil 5 cali od ciepła (z elektrycznymi drzwiami piekarnika częściowo otwarte) 1 minut do brązowego bekonu.
Uwaga: Tylko do celów testowych użyliśmy oryginału Busha