do Pesto Lardo na zakwasie

do Pesto Lardo na zakwasie
Dla Lardo Pesto na zakwasie Flatbread może być tylko przyprawa szukasz. Ten przepis służy 8 i kosztuje 66 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 8G białka, oraz 1g tłuszczu. 181 osób stworzyło ten przepis i zrobiłoby go ponownie. Udaj się do sklepu i odbierz czosnek, mąkę o wysokiej ekstrakcji, wodę i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 12%. Ten wynik nie jest taki niesamowity. Podobne przepisy to Karmelizowane Cebulowe Pesto Flatbread, Pizza flatbread z warzywami i Pesto, oraz Czosnek Scape Pesto Flatbread.

Instrukcje

1
Mąkę, wodę, sól, oliwę z oliwek i przystawkę na zakwasie wlać do średniej wielkości miski. Kontynuuj pracę ciasta, aż osiągnie gładką elastyczność, a następnie uformuj go w kulkę.
Składniki, których będziesz potrzebować
Przystawka Do ZakwasuPrzystawka Do Zakwasu
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)Cukierki Kukurydziane, Dodatkowe Precle I Owalne Ciasteczka Czekoladowe Z Kremem (w Całości I Pokruszone)
Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4Końcówki Do Ciast – Okrągłe Końcówki Nr 4
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
2
Skropić czystą miskę z oliwą z oliwek, a następnie umieścić ciasto w misce. Przykryj go dobrze folią lub ciasną pokrywką i pozostaw do podwojenia, aż podwoi się luzem, około 6 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina1 Butelka (750 Ml) Wina Cotes Du Rhone Lub Innego Wytrawnego Czerwonego Wina
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Pomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej PapierPomidory, Umyte, Bez Skórki Przypominającej Papier
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
żółta Cebula, Pokrojona W ósemkiżółta Cebula, Pokrojona W ósemki
Naturalna Mieszanka Do CiastNaturalna Mieszanka Do Ciast
3
Umieść kamień do pieczenia (taki jak ten) w piekarniku i rozgrzej piekarnik do 450 F.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Rozwałkuj ciasto na krążek o grubości około 1/4 cala. Następnie umieścić go w piekarniku, pieczenia go, aż lekko puffs i staje się złotobrązowy na brzegach-około 10 do 12 minut.Podczas gdy pizza piecze, zmiażdżyć czosnek z moździerzem i tłucz (znaleźć je tutaj), a następnie powoli pracować w lardo przez zacierania go dobrze do czosnku, tworząc gładką białą pastę. Weź rozmaryn w jednej ręce, a następnie szczypta igieł kciukiem i palcem wskazującym drugiej ręki i przerobić je na pastę z lardo i czosnku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką JagnięcąBezkostna Baranina Pokrojona W Kostki O Wymiarach 3–4 Cali – Lub Można Ją Zastąpić Bezkostną łopatką Jagnięcą
1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej1 łyżeczka Ostrej Papryki, Jeśli To Możliwe Wędzonej
Czosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie PlasterkiCzosnek, 4 Rozgniecione, Pozostałe 2 Pokrojone W Cienkie Plasterki
Opcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub ZielonymOpcjonalnie Krążki Polewy Cukrowej W Kolorze Czerwonym I/lub Zielonym
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Zaprawy I TłuczkiZaprawy I Tłuczki
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Wyjmij gorący chleb z piekarnika i natychmiast rozłóż Pesto Lardo na gorącym chlebie, pozwalając na ciepło pieczywa stopić smalec.
Składniki, których będziesz potrzebować
FlatbreadFlatbread
20 Do 25 Całych Liści Szpinaku20 Do 25 Całych Liści Szpinaku
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
świeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organicznyświeży Groszek łuskany Lub Rozmrożony, Mrożony Groszek Organiczny
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
6
Posypać parmezanem smalcem. Wróć do piekarnika na 3 do 5 minut. Pokroić i podawać na gorąco.
Składniki, których będziesz potrzebować
3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu3 łyżki Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu
1-1/2 Szklanki Piwa1-1/2 Szklanki Piwa
SmalecSmalec
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
TrudnośćEkspert
Gotowe W4 hrs, 20 m.
Porcje8
Ocena Zdrowia1
Rodzaje PotrawDodatki
Magazyn