Do góry nogami karmelowy Piec Latte to Wegetariańskie napój. Na 2,83 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 1107 kalorii, 26g białka, oraz 47 g tłuszczu. Ten przepis służy 8. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Udaj się do sklepu i odbierz śmietanę, jajka, chleb i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 9 godzin i 10 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 50%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Karmel Jabłko Do Góry Nogami Francuski Tost Piec, No Bake Mocha Latte Pie, oraz Babeczki z białej czekolady Karmel Latte na Narodowy Dzień Czekolady karmelowej dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Spray 13x9-inch (3-quart) naczynie do pieczenia z natryskiem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
Spray Do Gotowania
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
2
W rondlu 2-ćwiartkowym wymieszać 3/4 szklanki brązowego cukru, 1/4 szklanki cukru granulowanego, 1/2 szklanki masła, syrop klonowy i espresso. Gotować od 4 do 6 minut na średnim ogniu, aż cukry rozpuszczą się i mieszanina będzie gładka.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cukier Granulowany
Brązowy Cukier
Syrop Klonowy
1 Szklanka Drobno Zmielonych Orzechów Laskowych
Masło
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Z Sosem
3
Wlać do naczynia do pieczenia.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
4
Posypać 1/2 szklanki orzechów pekan. Top z 10 kromki chleba francuskiego, krojenie kromki na pół, jeśli to konieczne, aby zmieścić się w naczyniu do pieczenia w jednej warstwie.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
Orzeszki Pekan
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia Do Pieczenia
5
Mżawka 1/4 szklanki roztopionego masła na chleb na patelni.
Składniki, których będziesz potrzebować
Masło
Chleb
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
6
Posypać 1/2 szklanki brązowego cukru i 1/2 szklanki orzechów pekan. Top z 10 kromki chleba francuskiego.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
Brązowy Cukier
Orzeszki Pekan
7
W dużej misce ubić składniki kremu trzepaczką. Powoli wlać mieszaninę na francuski chleb. Nacisnąć na chleb łopatką, aby cały chleb wchłonął mieszaninę jaj. Przykryć; przechowywać w lodówce od 8 do 24 godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chleb Francuski
Budyń
Chleb
Jajko
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Szpatułka
Trzepaczka
Cukierki Peachie-o
8
Gotowy do pieczenia, rozgrzać piekarnik do 177°. odkryć; piec 35 do 40 minut, aż nadmuchane i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Piekarnik
9
Odstawić 5 do 10 minut przed podaniem.
10
W międzyczasie, w średniej misce, ubić ubitych składników topping z mikserem elektrycznym na dużej prędkości, aż sztywne szczyty tworzą.
Składniki, których będziesz potrzebować
Bitą Polewą
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mikser Ręczny
Cukierki Peachie-o
11
Podawać każdy kawałek do góry nogami z dolną bitą polewą.