Dlaczego kupuję na Farmers Markets

Dlaczego kupuję na Farmers Markets
Dlaczego kupuję na Farmers Markets może być tylko głównym daniem, którego szukasz. Ten przepis służy 4 i kosztuje $8.23 za porcję. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy, bezmleczny i pescatariański przepis ma 589 kalorii, 36g białka, oraz 24g tłuszczu na porcję. Tylko kilka osób zrobiło ten przepis, a 1 powiedziałby, że trafił na miejsce. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Mieszanka soli i pieprzu, ale także miód i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Aby zużyć imbir można śledzić to danie główne z Ciasto imbirowe z lukrem imbirowym jako deser. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 77%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj Chili dla całego sklepu, Ciasto Z Lodami, oraz Oreo lodziarnia ciasto dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Jest wiele powodów. Ta cała lokalna sprawa z jedzeniem, oczywiście. Dając rolnikom cały mój Dolar żywnościowy zamiast przetwórców i sprzedawców, lepsze jedzenie ...Ale także jedzenie, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Nowe rzeczy. Co tydzień. Tak jak te, czosnkowe strzępki, po lewej. Bardziej miękki, zielony, czosnkowy smak. Nieźle.I zieleni. Dostałem je od tajskiej rodziny, która sprzedaje na targu. Nie mam pojęcia, czym są. Jedyne wytłumaczenie, jakie otrzymałem, to: "gotujemy je z rybami. Nie ma na nie angielskiego słowa."Sprzedane. Też dobrze radziły sobie z rybami. Możesz zastąpić baby bok choy lub szpinak. Gdybym wiedział, co to za zieleń, zasadziłbym trochę!Ryba w stylu azjatyckim z Zielonym1 lb. halibut (lub inne zrównoważone białe ryby)sól i pieprz do smaku 1 tbs. olej rzepakowy, podzielony3 plastry czosnku lub 2 ząbki czosnku, posiekane 1 pęczek zieleni lub bok choydla sosu: 1 szklanka zupy miso1 / 2 szklanki miodu1 / 4 szklanki sosu sojowego2 łyżeczki. posiekany imbir
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Baby Bok ChoyBaby Bok Choy
Plus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić SosPlus Więcej, Aby Poluzować I Zagęścić Sos
Garlic ScapesGarlic Scapes
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
HalibutHalibut
Grzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, RozdrobnioneGrzanki Sałatkowe Z Cebulą I Czosnkiem, Rozdrobnione
Mieszanka Trójkolorowej Sałatki ColesławMieszanka Trójkolorowej Sałatki Colesław
ZieloniZieloni
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
MisoMiso
2
Składniki sosu umieścić w małej patelni z sosem i podgrzać do wrzenia. Zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż sos jest zmniejszona i zagęszczony, o 15 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Sól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do PosypaniaSól Koszerna, Podzielona, Plus Więcej Do Posypania
3
Rozgrzać piekarnik lub grill. Do piekarnika, 350 stopni. Lekko posolić rybę i pieprz.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego1 Szklanka Dzikiego Ryżu, Dokładnie Opłukanego
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala4 łyżki Masła, Pokrojonego W Kostkę O Wielkości 1/2 Cala
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
4
Piec około 20 minut lub aż ryba będzie jędrna, nieprzezroczysta i łatwo się łuszczy.
Składniki, których będziesz potrzebować
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Opakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, OdsączoneOpakowanie Mrożonej Kukurydzy, Rozmrożone, Odsączone
5
Podgrzać resztę oleju rzepakowego na patelni, średnio wysoki.
Składniki, których będziesz potrzebować
Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)Chorizo Meksykańskie (ok. 2 Linki)
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Pigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartkiPigwy – Obrane, Pozbawione Gniazd Nasiennych I Pokrojone W ćwiartki
6
Dodać czosnek i saute przez dwie minuty.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pomarańcza, Skórka1 Pomarańcza, Skórka
7
Dodaj zielenie i saute tylko do zwiędnięcia.
Składniki, których będziesz potrzebować
ZieloniZieloni
8
Podajemy zieleninę na dole, rybę na wierzchu zieleni i mżawkę na sosie. Sos jest również doskonały do smażenia na stir fry, takich jak szparagi.Jeśli ktoś zna nazwę tych zielonych, proszę mi powiedzieć!Ale Czy Dzieci To Jedzą?Opowiadałem o idei "menu dla dzieci" i "jedzenie dla dzieci" ograniczone do paluszków z kurczaka i makaronu z serem są mitem wcześniej, więc nie ma potrzeby wchodzić w to tutaj. Mój to zjadł? Zdecydowanie, a kiedy jej porcja się skończyła, zjadła większość mojego przez kilka sekund. Nigdy nie wiadomo, czy nie spróbujesz.Nawet jeśli czasami nie chcesz. Jak wieczorem mój małżonek i ja potraktowaliśmy się funtem dzikiego złowionego łososia, który palił na grillu. Dzieciak spojrzał na swoją wieprzowinę i makaron, odepchnął go i powiedział: "Chcę tego!"wskazując na nasz Luksus za 30 funtów raz w roku.Patrzyliśmy na siebie. Powinniśmy? Rozwidliłem kilka kęsów."Podoba mi się!"Kiddo woła. Oczywiście, że tak. Dobre jedzenie naprawdę nie ma limitu wieku, tak jak ktoś mówi mi, że jestem za stary na rożek do lodów.Kilka wskazówek na temat podawania ryb swojemu dziecku, upewnij się jednak, że jest to jeden z bardziej zrównoważonych wyborów dla środowiska i dla takich rzeczy, jak poziom zanieczyszczenia rtęcią. Możesz uzyskać wiele informacji na ten temat z Monterey Bay Aquarium Seafood Watch.
Składniki, których będziesz potrzebować
Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)Starta Słodka Cebula (lub Drobno, Drobno Posiekana)
Rożek Do LodówRożek Do Lodów
Makaron Z SeremMakaron Z Serem
2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki2 łyżki Pokrojonej W Kostkę, Pieczonej Czerwonej Papryki
1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame1/2 Szklanki łuskanego Groszku Edamame
Cukinia, Nieobrana I PosiekanaCukinia, Nieobrana I Posiekana
ZieloniZieloni
Majonez I Więcej, W Razie PotrzebyMajonez I Więcej, W Razie Potrzeby
Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)Świeżo Mielony Czarny Pieprz (do Smaku)
Cippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie PlasterkiCippolini, Mała Włoska Słodka Cebula O Płaskim Kształcie, Obrana I Pokrojona W Cienkie Plasterki
2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków2 (1 1/4 Funta) W Pełni Przycięte Polędwiczki Wieprzowe, Pokrojone Na 8 Kawałków
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Kasztany Wodne, JulienneKasztany Wodne, Julienne

Składniki

1bunchZieloni, czyli bok choyZieloni, czyli bok choy1Tbolej rzepakowy, podzielonyolej rzepakowy, podzielony1( bakłażany)Podgrzać resztę oleju rzepakowego na patelni, wysoki. Dodać czosnek i saute przez dwie minuty. Dodaj zielenie i saute tylko do zwiędnięciaPodgrzać resztę oleju rzepakowego na patelni, wysoki. Dodać czosnek i saute przez dwie minuty. Dodaj zielenie i saute tylko do zwiędnięcia4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRyba po azjatycku z zieleniąRyba po azjatycku z zielenią3garlic scapes, lub 2 ząbki czosnku, posiekanegarlic scapes, lub 2 ząbki czosnku, posiekane2(może być lub przeglądać)posiekany imbirposiekany imbir4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyJeśli ktoś zna nazwę tych zielonych, proszę mi powiedziećJeśli ktoś zna nazwę tych zielonych, proszę mi powiedzieć4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPodajemy zieleninę na dole, rybę na wierzchu zieleni i mżawkę na sosie. Sos jest również doskonały do smażenia na stir fry, takich jak szparagiPodajemy zieleninę na dole, rybę na wierzchu zieleni i mżawkę na sosie. Sos jest również doskonały do smażenia na stir fry, takich jak szparagi454Orzechy dowolne (posiekane)halibut (lub inna zrównoważona biała ryba)halibut (lub inna zrównoważona biała ryba)1186 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami1-1/4 szklanki płatków muslix z rodzynkami, daktylami i migdałami2376 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterkizupa misozupa miso4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonySól i pieprz do smakuSól i pieprz do smaku596 średnich ziemniaków Yukon Gold, obranych i pokrojonych w cienkie plasterki6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych6 bułek z nasionami sezamu, podzielonych4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyAle także jedzenie, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Nowe rzeczy. Co tydzień. Tak jak te, czosnkowe strzępki, po lewej. Bardziej miękki, zielony, czosnkowy smak. NiceAle także jedzenie, którego nigdy wcześniej nie widziałem. Nowe rzeczy. Co tydzień. Tak jak te, czosnkowe strzępki, po lewej. Bardziej miękki, zielony, czosnkowy smak. Nice4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyAle Czy Dzieci Jedzą ToAle Czy Dzieci Jedzą To4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyRozgrzać piekarnik lub grill. Do piekarnika, 350 stopni. Lekko posolić rybę i pieprz. Piec przez około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie jędrna, nieprzezroczysta i łatwo się łuszczyRozgrzać piekarnik lub grill. Do piekarnika, 350 stopni. Lekko posolić rybę i pieprz. Piec przez około 20 minut lub do momentu, gdy ryba będzie jędrna, nieprzezroczysta i łatwo się łuszczy4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyLubię to!Lubię to!"Kiddo woła. Oczywiście, że tak. Dobre jedzenie naprawdę nie ma limitu wieku bardziej niż ktoś mówi mi, że jestem za stary na rożek do lodów4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyJest wiele powodów. Ta cała lokalna sprawa z jedzeniem, oczywiście. Dając rolnikom cały mój Dolar żywności zamiast przetwórców i sprzedawców, lepsze jedzenieJest wiele powodów. Ta cała lokalna sprawa z jedzeniem, oczywiście. Dając rolnikom cały mój Dolar żywności zamiast przetwórców i sprzedawców, lepsze jedzenie4Rabarbar, posiekany, świeży lub mrożonyPatrzyliśmy na siebie. Powinniśmy? Rozwidliłem się nad kilkoma ugryzieniami.Patrzyliśmy na siebie. Powinniśmy? Rozwidliłem się nad kilkoma ugryzieniami.
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje4
Ocena Zdrowia47
Magazyn