Dixie Stomp Krem z zupy jarzynowej
Jeśli chcesz dodać do swojej kolekcji więcej przepisów bezglutenowych i דל פחמימות,znych , krem z zupy warzywnej Dixie Stomp może być przepisem, który powinieneś wypróbować. Za 2,96 dolara za porcję otrzymasz danie główne dla 8 osób. Jedna porcja zawiera 584 kalorie , 31 g białka i 45 g tłuszczu . Niewiele osób przygotowało ten przepis, a 4 stwierdziły, że był strzałem w dziesiątkę. Udaj się do sklepu i kup bulion z kurczaka, cebulę, marchewkę i kilka innych rzeczy, które przygotujesz dzisiaj. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut . Dzięki temu przepisowi zima będzie jeszcze bardziej wyjątkowa. Jest dostarczany przez Allrecipes. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis uzyskał 66% wyniku , co jest całkiem niezłym wynikiem. Zupa jarzynowa z klopsikami , zupa jarzynowa Grieta oraz włoska kiełbasa i zupa jarzynowa są bardzo podobne do tego przepisu.
Instrukcje
W dużym rondlu, na średnim ogniu, wymieszaj marchewkę, cebulę, ziemniaki, zupy, szparagi, bulion, kostkę bulionową, liść laurowy, tymianek, mielony czarny pieprz i margarynę. Wszystko wymieszaj, zagotuj, zmniejsz ogień do średniego i gotuj na wolnym ogniu, aż wszystkie warzywa będą miękkie.
Przełóż do blendera lub robota kuchennego małymi porcjami i zmiksuj na gładkie puree. (Uwaga: zupa ma być całkowicie gładka, dlatego należy ją zmiksować, aż nie będzie już śladów widocznych kawałków warzyw.)
Następnie połączyć ze śmietaną i całość wymieszać na gładką i dobrze połączoną masę. Wszystko włóż z powrotem do rondla i podgrzej zupę na średnim ogniu. (Uwaga: nie gotować.)