Dixie ' s Fresh Pumpkin Pie
Dixie ' s Fresh Pumpkin Pie wymaga mniej więcej 2 godziny i 25 minut od początku do końca. Jedna porcja zawiera 209 kalorii, 5G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten przepis służy 20. Na 54 centy za porcję, ten przepis okładki 10% twoje codzienne zapotrzebowanie na witaminy i minerały. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegetariańska dieta. Jedna osoba zrobiła ten przepis i zrobiłaby go ponownie. Mieszanka brązowego cukru, dyni cukrowej, soli i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Jest idealny do Święto Dziękczynienia. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Z łyżką wynik 42% to danie jest solidne. Spróbuj Fresh Blackberry Pie, Pumpkin Pie Spiced Pumpkin Seeds, oraz Muffinki Pumpkin Pie podobnych receptur.
Instrukcje
Pokrój dynię na połówki i usuń nasiona.
Pokroić obsianą dynię na 3-calowe kawałki.
Doprowadzić duży garnek z wodą do wrzenia. Dynię gotować we wrzącej wodzie do miękkości, około 20 minut; odcedzić. Odstawić dynię do ostygnięcia, aż skóra stwardnieje, a miąższ będzie wystarczająco chłodny, aby się z nim uporać.
Zeskrobać miąższ dyni ze skóry do dużej miski; przenieść do robota kuchennego i zmiksować, aż będzie gładka. Puree z dyni włożyć do drobnego sitka z siatki ustawionego nad miską i odstawić do odsączenia.
Rozgrzej piekarnik do 425 stopni F (220 stopni C).
Naciśnij Skórki ciasta na patelnie. Przyciąć ciasto do nakładania krawędzi patelni o około 1/4 cala.
Najpierw zanurz widelec w białku, a następnie w cukrze.
Połóż zęby na krawędzi Skórki ciasta i naciśnij, pozostawiając małe grzbiety, które brązowieją po ugotowaniu.
Piecz ciasto w nagrzanym piekarniku, aż będzie lekko ustawione, około 5 minut.
Umieść patelnie na ciasteczkach.
Ubić odsączoną dynię, odparowane mleko, jajka, brązowy cukier, cynamon, imbir, gałkę muszkatołową i sól razem w misce; wlać do przygotowanych skorup. Fold paski folii aluminiowej wokół krawędzi skorupy.
Piec w nagrzanym piekarniku przez 15 minut. Zmniejszyć ciepło do 350 stopni F (175 stopni C).
Kontynuuj pieczenie ciasta, aż wykałaczka włożona do środka wyjdzie czysta, około 40 minut. Pozostawić do ostygnięcia 30 minut przed podaniem.