Ditalini z Pesto, fasolą i brokułami Rabe
Ditalini z Pesto, fasola, i brokuły Rabe może być tylko głównym daniem szukasz. Ten przepis sprawia, że 4 porcje z 611 kalorii, 23G białka, oraz 20 g tłuszczu każdy. Na 2,41 zł za porcję, ten przepis okładki 28% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jeśli masz brokuły rabe, cannellini, zakupione pesto, i kilka innych składników na rękę, można to zrobić. Przynosi ci to Epikurious. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia znakomity spoonacular wynik 83%. Spróbuj Brokuły Rabe Pesto Bruschetta, Orecchiette z brokułowym Pesto Rabe, oraz Burrata z brokułowym Pesto Rabe i konfiturą Figowo-cebulową dla podobnych receptur.
Instrukcje
Makaron ugotować w dużym garnku z wrzącą osoloną wodą 3 minuty.
Dodać brokuły rabe i gotować, aż brokuły rabe jest po prostu chrupiące-delikatne i makaron jest po prostu delikatne, ale nadal twarde do gryzienia, mieszając od czasu do czasu, o 5 minut dłużej.
Odcedzić makaron i brokuły rabe, rezerwując 1/2 szklanki płynu do gotowania. Powrót makaron i brokuły rabe do garnka.
Tymczasem przynieść bulion warzywny i pokruszony czerwony pieprz na wolnym ogniu w średnim rondlu.
Dodać fasolę i gotować na wolnym ogniu, aż fasola są podgrzewane przez, często mieszając, o 5 protokół.
Dodaj mieszaninę fasoli, pesto i ocet do makaronu i brokułów rabe. Dobrze wymieszać, dodając płyn do gotowania makaronu za pomocą łyżek stołowychw razie potrzeby. Doprawić solą i pieprzem.
Podawać w płytkich miseczkach.