Disney ' s Steak En Croute

Disneya stek En Croute może być tylko danie główne szukasz. Ten przepis służy 8. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 41g białka, 75 g tłuszczu, oraz w sumie 1142 kalorie. Na 4,52 zł za porcję, ten przepis okładki 33% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. To będzie hit w Twoim valentin day wydarzenie. Niewiele osób robiło ten przepis, a 1 powiedziałoby, że trafił w sedno. Udaj się do sklepu i odbierz ciasto francuskie, wino, ser cheddar i kilka innych rzeczy, które możesz zrobić dzisiaj. Aby wykorzystać skrobię kukurydzianą, możesz podążać za tym daniem głównym z Pudding Czekoladowy Ze Skrobi Kukurydzianej jako deser. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 30 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 60%. Ten wynik jest dobry. Spróbuj Disney Grapefruit Cake, Sernik dyniowy Disney Cruise Line, oraz Zupa truskawkowa z Grand Floridian Disneya dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmaż cebulę i czosnek na maśle, aż tender.In miska dodać mięso, mieszanka cebuli, 2 jajka pół na pół, sok pomidorowy, sos Worcestershire, bułka tarta, sól i pieprz.
Wymieszać razem.Uformować na 8 bochenków mięsnych.
Umieścić w naczyniu do pieczenia.
Piec w piekarniku 350 przez 15 minut.Chłodno.Rozłóż jeden ptysiowy arkusz na lekko posypanej mąką powierzchni.
Rolka do 10 cali kwadratowych z wałkiem do ciasta.
Umieścić mini klopsiki wzdłuż dolnej części paska.Top z 1 łyżeczka sera i 1 łyżka sosu, który następuje.
Wyszczotkuj krawędzie ciasta z ubitym jajkiem o szerokości około 1/8 cala.Dodać wierzch ciasta na bochenek i pod.Szczypta bezpiecznie, aby uszczelnić.
Umieść na patelni z jelly roll.Powtarzam.
Piec w piekarniku 375 przez 15 minut lub aż ciasto będzie złote.Pieczarki i cebulę podsmażamy na maśle do miękkości.
Dodaj wino, tymianek i liść laurowy.Doprowadzić do wrzenia.Zmniejszyć do 1/2 szklanki.
Wlać bulion wołowy w 2 miarce szklanki i wypełnić resztę wodą, aż otrzymasz 2 szklanki płynu.
Dodaj skrobię kukurydzianą do płynu, a następnie dodaj do mieszaniny wina.Gotować do zgęstnienia na małym ogniu. Ta mieszanka jest sos bordelaise, które można dodać do en croutes.