Dip Z Serem Pleśniowym-Boczkiem-Szpinakiem
Blue Cheese-Bacon-Szpinak Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja zawiera 90 kalorii, 4G białka, oraz 8G tłuszczu. Ten bezglutenowy i pierwotny przepis służy 8 i kosztuje 54 grosze za porcję. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Jeśli masz ser, śmietanę, sól koszerną i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 29%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Sałatka szpinakowa z boczkiem, karmelizowaną cebulą, pieczarkami i serem pleśniowym w sosie na patelni Boczkowej z dodatkiem jajka na twardo, Linguine z boczkiem, szpinakiem i serem pleśniowym, oraz Gnocchi z boczkiem, szpinakiem i serem pleśniowym dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek ugotować na chrupko.
Wyjąć boczek z patelni; pokruszyć.
Usuń wszystkie kapiele z wyjątkiem 1 łyżeczki.
Dodaj szpinak do patelni, mieszając, aż zwiędnie. Lekko schłodzić.
Połącz boczek, szpinak, jogurt, śmietanę, ser pleśniowy, mielony czosnek, pokruszony czerwony pieprz i sól koszerną.
Podawać z paluszkami selera.