Dip Z Pieczonych Bakłażanów
Dip z pieczonego bakłażana to jaskiniowiec, bezglutenowy, pierwotny i cały 30 hor d ' oeuvre. Ten przepis służy 10. Na 46 centów za porcję, ten przepis okładki 4% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 120 kalorii, 1G białka, oraz 11g tłuszczu. Mieszanka soku z cytryny, bakłażany, minikubki czosnkowe i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 41%. Ten wynik jest solidny. Podobne przepisy to Dip SMOBY Bakłażan, Dip SMOBY Bakłażan, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
Ułóż bakłażana na blasze do pieczenia wyłożonej folią aluminiową.
Skropić oliwą z oliwek na bakłażanie, następnie posypać czosnkiem Knorr Mini
Kostki; wrzucić do herbu. Pieczeń przez 30 minut lub aż bakłażan jest bardzo delikatny, mieszając raz.
Bakłażan proces z pozostałych składników w robocie kuchennym lub blendera, aż będzie gładka.
Podawać z ulubionymi warzywami lub chipsami tortilla.