Dip Z Pieczonej Czerwonej Papryki
Pieczony Dip z czerwonej papryki to bezglutenowe, pierwotne i wegetariańskie przepis z 8 porcjami. Jedna porcja zawiera 46 kalorii, 2G białka, oraz 3G tłuszczu. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Świetnie sprawdza się jako przystawka. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 1 godzina i 10 minut. Jest dostarczany przez BettyCrocker.com. udać się do sklepu i odebrać 3-mniej tłuszczu serek, liście bazylii, czosnek, i kilka innych rzeczy, aby go dzisiaj. Ogólnie ten przepis zarabia raczej kiepski wynik spoonacular 24%. Podobne przepisy to 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki, oraz dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki.
Instrukcje
W robocie kuchennym umieść pieczoną paprykę, bazylię i czosnek. Przykryć; procesować do drobno posiekanego.
Dodać twarożek; przykryć i przetworzyć do uzyskania gładkiej konsystencji. Łyżka zanurzyć w misce. Okładka; przechowywać w lodówce 1 godzinę do mieszania smaków.
Tuż przed podaniem, posypać migdały na dip.