Dip z kukurydzy i boczku

Dip z kukurydzy i boczku
Kukurydza i boczek Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis z Taste of Home ma 4 fanów. Mieszanka śmietany, kukurydzy z ziaren, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bacon Ranch Corn Dip, Patelnia Szpinak Boczek Dip Z Karczocha, oraz Chleb Kukurydziany Na Patelni Ze Świeżo Pokrojoną Kukurydzą I Boczkiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze pięć składników. Dodaj kukurydzę i boczek. Przykryj i wstaw do lodówki na kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce1 Pasek Boczku, Pokrojony W Małe Smalce
1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®1 łyżeczka Soli Sezonowanej McCormick® Season-All®
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Podawać z warzywami i / lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego1 1/2 Szklanki Ząbków Czosnku, Zarezerwowanych Z Oleju Czosnkowego
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn