Dip z kukurydzy i boczku

Dip z kukurydzy i boczku
Kukurydza i boczek Dip może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis serwuje 24 i kosztuje 47 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 190 kalorii, 3G białka, oraz 14g tłuszczu. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis z Taste of Home ma 4 fanów. Mieszanka śmietany, kukurydzy z ziaren, ząbków czosnku i garści innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak aromatyczny. Od przygotowania do talerza ten przepis trwa około 5 minut. Biorąc wszystko pod uwagę, zdecydowaliśmy się na ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Bacon Ranch Corn Dip, Patelnia Szpinak Boczek Dip Z Karczocha, oraz Chleb Kukurydziany Na Patelni Ze Świeżo Pokrojoną Kukurydzą I Boczkiem dla podobnych przepisów.

Instrukcje

1
W misce połącz pierwsze pięć składników. Dodaj kukurydzę i boczek. Przykryj i wstaw do lodówki na kilka godzin.
Składniki, których będziesz potrzebować
10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego10 Uncji Cienko Pokrojonego, Ugotowanego Indyka, Poszatkowanego
świeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożonaświeża Lub Mrożona Kukurydza żółta, Biała Lub Typu Shoepeg, Rozmrożona
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy(po Kubku Wielkości Przekąski) Budyń Cytrynowy
2
Podawać z warzywami i / lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
żółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzaneżółte Tortille Kukurydziane (15 Cm), Podgrzane
Do WiązaniaDo Wiązania
TrudnośćNormalny
Gotowe W5 m.
Porcje24
Ocena Zdrowia0
Magazyn