Dip z kiełbasą, fasolą i szpinakiem
Kiełbasa, fasola i Dip szpinak może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Ten przepis sprawia, że 45 porcji z 67 kalorii, 3G białka, oraz 5G tłuszczu każdy. Na 31 centów za porcję, ten przepis okładki 3% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Ten przepis z moich przepisów ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i podnieś mieloną kiełbasę wieprzową, paprykę, serek śmietankowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe dieta. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 14%. Ten wynik nie jest taki super. Podobne przepisy to Dip z kiełbasą, fasolą i szpinakiem, Zupa fasolowa z kiełbasą i szpinakiem, oraz Zupa z białej fasoli z kiełbasą i szpinakiem.
Instrukcje
Ugotować pokrojoną w kostkę cebulę i następne 2 składniki na dużej patelni na średnim ogniu, często mieszając, 8 do 10 minut lub aż mięso kruszy się i nie jest już różowy.
Drenaż. Wymieszać z czosnkiem i tymiankiem; gotować 1 minutę. Wymieszać z winem; gotować 2 minuty lub aż płyn prawie całkowicie odparuje.
Dodać twarożek i gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż topi się twarożek. Wymieszać ze szpinakiem i solą, i gotować, stale mieszając, 2 minuty lub aż szpinak zwiędnie. Delikatnie wymieszać fasolę.
Wlać mieszaninę do 2-qt. naczynie do pieczenia; posypać parmezanem.
Piec w 375 przez 18 do 20 minut lub do złotego koloru.
Podawać z wiórkami kukurydzianymi, paskami papryki i prętami precelkowymi.