Dip Z Czarnej Fasoli
Dip z czarnej fasoli z bekonem może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i bezmleczny przepis ma 146 kalorii, 7G białka, oraz 6G tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10. Na 53 grosze za porcję, ten przepis okładki 9% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka oregano, fasoli, cebuli i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak pyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Czarna Fasola I Bekon Quesadillas, Zupa z czarnej fasoli z boczkiem, oraz Zupa z czarnej fasoli z boczkiem dla podobnych receptur.
Instrukcje
Boczek gotować na patelni na średnim ogniu, aż ostry, 10 protokół.
Osuszyć na ręcznikach papierowych.
Odcedzić wszystko oprócz 1 łyżki. tłuszcz z patelni.
Dodać cebulę i paprykę; gotować na średnim ogniu do miękkości, 8 protokół.
Dodaj przyprawy; smażyć przez 1 minutę.
Dodać fasolę; podnieść ogień do wysokiej. Doprowadzić mieszaninę do wrzenia, zmniejszyć ogień i gotować na wolnym ogniu, aż zgęstnieje i lekko zmniejszona, 10 protokół.
Puree połowę mieszaniny w blenderze. Przecier wymieszać z pozostałą mieszaniną w misce; doprawić solą i sokiem z limonki.
Niech dip ostudzić do temperatury pokojowej; wymieszać szalotki, kolendry, pomidorów i boczku.