Dip z białej fasoli z orzeszkami pinii
Dip z białej fasoli z orzeszkami pinii może być tylko hor d ' oeuvre szukasz. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 5G białka, 7G tłuszczu, oraz w sumie 124 kalorie. Ten przepis służy 4. Na 52 grosze za porcję, ten przepis okładki 7% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis od Allrecipes ma 1 fanów. Udaj się do sklepu i odbierz doskonałą fasolę Północną, pomidor roma, czosnek i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. Jest idealny do Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 2 godziny i 10 minut. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegańskie dieta. Ogólnie ten przepis zarabia dobry spoonacular wynik 66%. Spróbuj Kiełbasa wędzona, biała fasola i makaron szpinakowy z prażonymi orzeszkami piniowymi, Tortellini z rukolą, białą fasolą i orzeszkami piniowymi, oraz Smażony Szpinak Z Białą Fasolą I Orzeszkami Piniowymi dla podobnych receptur.
Instrukcje
Umieść orzeszki piniowe, bazylię i oregano w maszynce. Przykryć i pulsować 2 lub 3 razy, aby drobno zmielić orzechy.
Dodać fasolę i czosnek; proces do gładkiej, około 30 sekund do 1 minuty.
Wlać sok z limonki, pomidor, sól i pieprz i pulsować 2 do 3 razy, aż mieszanina będzie gładka i nadaje się do smarowania. Po uruchomieniu robota kuchennego wlej olej do kąpieli. Jeśli mieszanina staje się zbyt gęsta, dodawać łyżkę wody na raz, aż do zanurzenia jest odpowiednia konsystencja.
Przechowywać w lodówce co najmniej 2 godziny lub na noc, aby wymieszać smaki przed podaniem.