Dip z awokado Taco to bezglutenowe i wegetariańskie hor d ' oeuvre. Ten przepis sprawia, że 14 porcji z 402 kalorie, 7G białka, oraz 29g tłuszczu każdy. Na 1,19 zł za porcję, ten przepis okładki 12% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Mieszanka zielonej cebuli, śmietany, ostry ser cheddar i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak smaczny. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Ten przepis jest typowy dla kuchni meksykańskiej. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 20 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 37%. Ten wynik jest raczej zły. Spróbuj Dip awokado ze szpinakiem i karczochem, Kremowy Dip Z Awokado Z Szalkami, oraz Dip Z Awokado Taco dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Rozłóż fasolę w płytkim 2-1 / 2-qt. danie. W małej misce, połączyć kwaśną śmietanę, majonez i przyprawy taco; rozłożyć na fasoli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Majonez
Kwaśna śmietana
Funtów Jeżyn (około
Fasola
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
2
Posypać Chilli.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
3
W dużej misce rozgnieść awokado z sokiem z limonki, solą i czosnkiem w proszku.
Składniki, których będziesz potrzebować
Czosnek W Proszku
Sok Z Limonki
Awokado
Sól
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Cukierki Peachie-o
4
Rozłóż chili.
Składniki, których będziesz potrzebować
Papryka Chili
Funtów Jeżyn (około
5
Posypać serem, cebulą, pomidorem i oliwkami. Przykryć i przechowywać w lodówce aż do podania.