DIP Velveeta boczek i zielona cebula
VELVEETA boczek i zielona cebula Dip może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kremu knudsen, zielona cebula, velveetaâ i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do Super Bowl. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak wielki spoonacular wynik 10%. Spróbuj DIP Velveeta boczek i zielona cebula, VELVEETA pikantne spaghetti z kurczaka z boczkiem, oraz Fasola Szparagowa Z Bekonem I Cebulą dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wymieszać VELVEETA, cebulę i boczek w dużej misce do mikrofalówki. Mikrofalówka na wysokości 5 min. lub do całkowitego rozpuszczenia VELVEETY, mieszając po 3 min.
Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Podawać z różnymi pokrojonymi świeżymi warzywami lub krakersami.