DIP Velveeta boczek i zielona cebula

DIP Velveeta boczek i zielona cebula
VELVEETA boczek i zielona cebula Dip może być dobrym przepisem, aby rozwinąć swoje pudełko przepis Hor d ' oeuvre. Ten bezglutenowy przepis służy 20 i kosztuje 14 centów za porcję. Jedna porcja zawiera 35 kalorii, 1G białka, oraz 3G tłuszczu. 13 ludzie zrobili ten przepis i zrobić go ponownie. Mieszanka kremu knudsen, zielona cebula, velveetaâ i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Jest idealny do Super Bowl. Jest dostarczany przez Kraft Recipes. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 10 minut. Ogólnie ten przepis zarabia nie tak wielki spoonacular wynik 10%. Spróbuj DIP Velveeta boczek i zielona cebula, VELVEETA pikantne spaghetti z kurczaka z boczkiem, oraz Fasola Szparagowa Z Bekonem I Cebulą dla podobnych receptur.

Instrukcje

1
Wymieszać VELVEETA, cebulę i boczek w dużej misce do mikrofalówki. Mikrofalówka na wysokości 5 min. lub do całkowitego rozpuszczenia VELVEETY, mieszając po 3 min.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser VelveetaSer Velveeta
CebulaCebula
BoczekBoczek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
MikrofalówkaMikrofalówka
1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)1 (8 Uncji) Pojemnik Lekkiej Bitej Polewy (takiej Jak Cool Whip®)
2
Wymieszać z kwaśną śmietaną.
Składniki, których będziesz potrzebować
Kwaśna śmietanaKwaśna śmietana
3
Podawać z różnymi pokrojonymi świeżymi warzywami lub krakersami.
Składniki, których będziesz potrzebować
WarzywaWarzywa
KrakersyKrakersy
TrudnośćNormalny
Gotowe W10 m.
Porcje20
Ocena Zdrowia0
Magazyn