Dip szpinakowy z sercami palmowymi

Dip szpinakowy z sercami palmowymi to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 22 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, tortille kukurydziane, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dip szpinakowy z sercami palmowymi, Sałatka ze szpinakiem, truskawkami i sercami palmowymi, oraz Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado.
Instrukcje
Aby przygotować frytki, ułóż kliny tortilla w jednej warstwie na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Lekko pokryć kliny sprayem do gotowania; posypać równomiernie solą.
Piec w 375 przez 15 minut lub aż kliny są chrupiące i lekko rumiane.
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Aby przygotować dip, połączyć mozzarellę, 1/4 szklanki Asiago, kwaśną śmietanę i pozostałe składniki, mieszając, aż dobrze wymieszane. Łyżka mieszanki szpinaku do naczynia do pieczenia 1 1/2-quart pokryte sprayem do gotowania.
Posypać pozostałą 1/4 szklanki Asiago.
Piec w 350 przez 40 minut lub do bąbelków i lekko rumiane.
Podawać na ciepło z frytkami.