Dip szpinakowy z sercami palmowymi

Dip szpinakowy z sercami palmowymi
Dip szpinakowy z sercami palmowymi to bezglutenowe i wegetariańskie przepis z 22 porcjami. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 7G białka, 4G tłuszczu, oraz w sumie 128 kalorii. Na 62 grosze za porcję, ten przepis okładki 10% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 1 osoba była pod wrażeniem tego przepisu. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz sól, tortille kukurydziane, częściowo odtłuszczony ser mozzarella i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Tylko kilku osobom spodobała się ta przystawka. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 45 minut. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 64%, co jest solidne. Podobne przepisy to Dip szpinakowy z sercami palmowymi, Sałatka ze szpinakiem, truskawkami i sercami palmowymi, oraz Serduszka z palmy z karczochami, ogórkiem, pomidorem i awokado.

Instrukcje

1
Rozgrzej piekarnik do 37
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
2
Aby przygotować frytki, ułóż kliny tortilla w jednej warstwie na blachach do pieczenia pokrytych sprayem do gotowania. Lekko pokryć kliny sprayem do gotowania; posypać równomiernie solą.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Mrożone Wegetariańskie Kotleciki Z KurczakaMrożone Wegetariańskie Kotleciki Z Kurczaka
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
Pokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez SkórekPokrojony W Kostkę Chleb Czerstwy (kostki 1/2 Cala), Bez Skórek
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Smażone KrewetkiSmażone Krewetki
3
Piec w 375 przez 15 minut lub aż kliny są chrupiące i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
4
Zmniejsz temperaturę piekarnika do 35
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
5
Aby przygotować dip, połączyć mozzarellę, 1/4 szklanki Asiago, kwaśną śmietanę i pozostałe składniki, mieszając, aż dobrze wymieszane. Łyżka mieszanki szpinaku do naczynia do pieczenia 1 1/2-quart pokryte sprayem do gotowania.
Składniki, których będziesz potrzebować
1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku1 Szczypta Płatków Mieszanych Warzyw, Lub Do Smaku
Czubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki LiściastejCzubata łyżeczka Posiekanej świeżej Pietruszki Liściastej
3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę3 Opakowania (po 8 Uncji Każde) Serka śmietankowego O Obniżonej Zawartości Tłuszczu, Pokrojonego W Kostkę
Jajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika JajJajka, Lekko Ubite Lub 1/2 Szklanki Zamiennika Jaj
Ser AsiagoSer Asiago
Pasek Skórki CytrynowejPasek Skórki Cytrynowej
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®Mieszanka Cukru Brązowego Splenda®
6
Posypać pozostałą 1/4 szklanki Asiago.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser AsiagoSer Asiago
7
Piec w 350 przez 40 minut lub do bąbelków i lekko rumiane.
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®2 łyżki Mieszanki Brązowego Cukru SPLENDA®
8
Podawać na ciepło z frytkami.
Składniki, których będziesz potrzebować
Sos Z Indyka, PodgrzewanySos Z Indyka, Podgrzewany
TrudnośćTwardy
Gotowe W45 m.
Porcje22
Ocena Zdrowia19
Rodzaje PotrawDipyPasty kanapkowe
Magazyn