Dip Sushi z tuńczykiem i łososiem
Przepis Tunan i łosoś Sushi Dip jest gotowy w około 5 minut i zdecydowanie jest doskonałym bezglutenowe, bezmleczne i pescatariańskie opcja dla miłośników japońskiej kuchni. Ten przepis sprawia, że 1 porcja z 363 kalorie, 27g białka, oraz 24g tłuszczu każdy. Na 1,45 zł za porcję, ten przepis okładki 26% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. 2 ludzie zrobili ten przepis i zrobi to ponownie. Udaj się do sklepu i podnieś pikantny sos sushi, zieloną cebulę, sos sojowy i kilka innych rzeczy, aby zrobić to dzisiaj. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mało kto lubi tę przystawkę. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 89%. Ten wynik jest znakomity. Spróbuj Burgery Sushi Z Tuńczykiem, Crunchy Tuna " sushi, oraz Kubki Do Sushi Tunan Avocado dla podobnych receptur.
Instrukcje
Tuńczyka i łososia pokroić w drobną kostkę i wymieszać z cebulą i marchewką.
Dodaj pikantny sos Sushi, sos sojowy i olej sezamowy do smaku, a następnie naciśnij na małe danie timbale. Poluzuj krawędzie nożem i obróć na talerz.
Posypać sezamem na wierzchu i podawać z frytkami do zanurzenia.
Polecane wino: Merlot, Pinot Noir, Wino Różane
Merlot, Pinot Noir i wino różowe to świetny wybór do tuńczyka. Chociaż ryby są często łączone z białym winem, "mięsniejsze" ryby, takie jak tuńczyk, mogą absolutnie pasować do czerwonego wina. Różowe będzie również ładnie sparować, szczególnie jeśli twój tunan jest przygotowany ze składników lepiej pasujących do białego wina. Prowincja Peju Merlot z oceną 4.5 z 5 wydaje się dobrym meczem. Kosztuje około 38 dolarów za butelkę.
![Prowincja Peju Merlot]()
Prowincja Peju Merlot
Głęboki rubinowy kolor, Merlot 2016 oferuje pachnące, warstwowe aromaty soczystego granatu, przyprawy do pieczenia i nutę cedru. Bujne owoce wiśni i jeżyn otaczają podniebienie. Delikatne nuty prażonych migdałów i wanilii dopełniają eleganckie wykończenie. Pyszne teraz, ten Merlot będzie nadal dojrzewał przez następne 6-8 lat.Mieszanka: 95% Merlot, 4% Cabernet Sauvignon, 1% Petit Sirah