Dip Siedmiowarstwowy
Siedmiowarstwowy Dip może być tylko przystawką, której szukasz. Obserwujesz swoją figurę? Ten bezglutenowy i wegetariański przepis ma 225 kalorii, 6G białka, oraz 14g tłuszczu na porcję. Ten przepis służy 10 i kosztuje 62 centów za porcję. Jest idealny do Super Bowl. 1 osoba zrobiła ten przepis i zrobi to ponownie. Jeśli masz chili w proszku, sól koszerna, kolendra i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 40 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 19%. Ten wynik jest raczej zły. Podobne przepisy to Indian 7 Layer Dip, Dip Do Pizzy, oraz Dip Krabowy Z Karczochami.
Instrukcje
W średnim rondlu na średnim ogniu umieścić rozgrzaną fasolę i gotować, od czasu do czasu mieszając, aż do ogrzania.
Dodać wodę i mieszać aż do równomiernego włączenia.
Dodać chili w proszku i kminek, mieszać do połączenia, i nadal gotować, aż przyprawy będą pachnące, o 2 protokół. Smak i doprawić solą w razie potrzeby.
Przenieść mieszaninę fasoli do 8-by-8-calowe danie i rozprowadzić na równą warstwę.
Posypać serem i jalapeños. Używając gumowej szpatułki, upuść guacamole w dużych dollops nad serem i jalapeños i rozprowadź na równą warstwę.
Rozłóż pico de gallo w równej warstwie na guacamole. Używając czystej gumowej szpatułki, upuść crema lub śmietanę w dużych dollops nad pico de gallo i rozprowadź na równą warstwę, uważając, aby nie przeszkadzać pico de gallo.
Posypać szalotki i kolendry.
Podawać natychmiast z chipsami tortilla i ostrym sosem (jeśli używasz).