Dip serowy II może być dobrym przepisem, aby rozszerzyć swoje pudełko z przepisami na przystawki. Ten bezglutenowy, bezmleczny, przyjazny dla fodmap i cały 30 przepis służy 6 i kosztuje $3.25 za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 48g białka, 71 g tłuszczu, oraz w sumie 882 kalorie. Jeśli masz mieloną wołowinę, SOS picante, ser topiony i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje mniej więcej 30 minut. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. Super Bowl będzie jeszcze bardziej wyjątkowy z tym przepisem. Z łyżeczką wynik 61%, to danie jest solidne. Spróbuj Dip Z Serem Pimento, Pikantny Ciepły Dip Z Serem Feta, oraz 5-Składnik Powolne Kuchenka Chili Ser Dip dla podobnych receptur.
Instrukcje
1
Topiony ser topimy w powolnej kuchence na dużym ogniu. Mieszać od czasu do czasu, aby uniknąć poparzenia.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Wolnowar
2
Umieść mieloną wołowinę na dużej patelni. Gotować na średnim ogniu, aż równomiernie zbrązowieje.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mielona Wołowina
Sprzęt, z którego będziesz korzystać
Patelnia
3
Odcedzić wołowinę i wymieszać w wodzie i mieszance przypraw taco. Gotować i mieszać 2 do 4 protokół.
Składniki, których będziesz potrzebować
Mieszanka Przypraw Taco
Woda
Wołowina
4
Wymieszać sezonowaną wołowinę z roztopionym serem topionym.
Składniki, których będziesz potrzebować
Ser Topiony
Wołowina
5
Wymieszać z salsą. Gotować i mieszać, aż dobrze wymieszane.