Dip Pomidorowo-Fasolowy Suszony Na Słońcu
Dip z suszonych pomidorów i białej fasoli może być tylko przystawką, której szukasz. Ten bezmleczny i wegetariański przepis służy 8 i kosztuje 67 centów za porcję. Jedna porcja tego dania zawiera ok. 12g białka, 22g tłuszczu, oraz w sumie 405 kalorii. Jest idealny do Super Bowl. Ten przepis jest lubiany przez 1 smakoszy i kucharzy. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 16 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Jeśli masz ząbek czosnku, wielką fasolę Północną, suszone pomidory i kilka innych składników pod ręką, możesz to zrobić. Biorąc pod uwagę wszystkie czynniki, ten przepis zarabia spoonacular wynik 53%, co jest całkiem dobre. Spróbuj Makaron z karczochami i suszonymi pomidorami, Sun Suszone pomidory Pesto makaron z Zoodles, oraz Easy Vegan Sun Suszone Pesto Pomidorowe dla podobnych receptur.
Instrukcje
Podsmażyć czosnek i dalej 3 składniki na lekko nasmarowanej patelni średniej na średnim ogniu 1 minutę lub do pachnącego.
Połącz mieszankę czosnku, fasolę, sól, pieprz i 3/4 szklanki majonezu w robocie kuchennym. Proces od 15 do 20 sekund, aż będzie gładki, zatrzymując się, aby zeskrobać boki w razie potrzeby.
Ułóż kromki chleba w jednej warstwie na blasze do pieczenia.
Rozłóż 1 Stronę każdej kromki chleba z pozostałym 1/4 szklanki majonezu.
Piec w 400 przez 8 do 10 minut lub do tosty.
Podawać z dipem fasolowym.