Dip Pieczony Z Czerwonej Papryki I
Dip pieczony z czerwonej papryki i jest bezglutenowe i wegańskie hor d ' oeuvre. Na 1,35 zł za porcję, ten przepis okładki 13% Twojego codziennego zapotrzebowania na witaminy i minerały. Jedna porcja zawiera 151 kalorii, 3G białka, oraz 1g tłuszczu. Ten przepis służy 4. 13 osób było zadowolonych, że wypróbowali ten przepis. Jest ona dostarczana przez Allrecipes. To będzie hit w Twoim Super Bowl wydarzenie. Mieszanka brązowego cukru, pieczona papryka, pasta pomidorowa i garść innych składników to wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis był tak przepyszny. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 4 godziny i 45 minut. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 65%. Ten wynik jest solidny. Spróbuj dip z pieczonych pomidorów i czerwonej papryki, 5-Minutowy Dip Z Pieczoną Czerwoną Papryką, oraz Łatwy Dip Z Czerwonej Papryki dla podobnych receptur.
Instrukcje
W dużym rondlu umieść pokrojone w kostkę pomidory z zieloną papryką chile, pieczoną czerwoną papryką, cebulą, czerwonym winem, brązowym cukrem, gorącą papryką chile, pastą pomidorową, destylowanym białym octem, czosnkiem, oregano i nasionami kminku. Doprowadzić do wrzenia, a następnie zmniejszyć ogień i pozostawić mieszaninę na wolnym ogniu około 30 minut.
Umieścić mieszaninę w blenderze i zmiksować do pożądanej konsystencji. Schłodzić w lodówce 4 godziny, lub do zimna, przed podaniem.