Dip pieczony czosnkiem i Edamame
Nigdy nie można mieć zbyt wiele receptur hor d ' oeuvre, więc dać pieczony czosnek i Edamame Dip spróbować. Jedna porcja zawiera 49 kalorii, 3G białka, oraz 3G tłuszczu. Ten przepis służy 16 i kosztuje 29 centów za porcję. Jest to dobra opcja, jeśli podążasz za bezglutenowe i wegetariańskie dieta. 1 osoba wypróbowała i polubiła ten przepis. Można się nim cieszyć w każdej chwili, ale jest to szczególnie dobre dla Super Bowl. Mieszanka wody, kolendra, czosnek głowy, i garść innych składników są wszystko, czego potrzeba, aby ten przepis tak pyszne. Od przygotowania do talerza, ten przepis zajmuje około 45 minut. Przynosi wam to moje przepisy. Wszystko biorąc pod uwagę, zdecydowaliśmy ten przepis zasługuje na spoonacular wynik 31%. Ten wynik nie jest zbyt dobry. Spróbuj Edamame-Przecier Czosnkowy, Pikantny Czosnek Edamame, oraz Chipotle-Czosnek Edamame dla podobnych receptur.
Instrukcje
Wyciąć około 1/4 cala od góry główki czosnku, więc goździki są lekko odsłonięte, ale nie obierać czosnku. Owinąć głowę luźno folią i umieścić w rozgrzanym piekarniku 400 na 45 minut lub do momentu, gdy czosnek będzie bardzo miękki i złocisty.
Ostudzić; następnie wycisnąć ząbki czosnku z papierowej Skórki.
W międzyczasie doprowadzić 2 szklanki wody do wrzenia; dodać edamame i gotować 5 minut.
Połącz edamame, czosnek, kminek i następne 5 składników (przez 3 łyżki wody) w robocie kuchennym i pulsuj, aż będzie gładka.
Udekoruj mieszaninę posiekaną kolendrą i podawaj.